Skanderborg – Århus 12-2

Det var en afgørende kamp for begge hold, og Århus spillede deres taktiske plan med at sætte pres på Skanderborg, som kom i nærmeste stærkeste opstilling, hvilket viser de også var klar over kampens betydning.

En tæt første periode havde tjekkiske Tomas Havelka som enlig målscorer da han lavede kampens første vigtige scoring, det var Havelkas 8.scoring i sæsonen.

Føring på 1-0 efter første periode og en kamp der stadig er åben, men på 10 sekunder tidligt i anden periode bliver det svært for Århus, for der gik Skanderborg til 3-0, og det skulle blive værre. 4 mål laver Skanderborg i tiden 23.23 til 28.16, og så var det i den grad op ad bakke for gæsterne med en 5-0 føring til hjemmeholdet.

Århus tog timeout og det fik stoppet blødningen, men 7-1 førte Skanderborg inden de sidste 20 min af kampen.
Det blev for vanskelig opgave, hvor Skanderborg kunne spille frit og fortjent øgede til slutstillingen til 12-2.
Det betyder Århus skal i spil til kampen om nedrykning, og det bliver nogle interessante kampe.

Mathias Nordmann, Skanderborg
Der var en kamp, som vi lidt havde forventet et Aarhus hold, som gerne vil lægge et højt pres for at få os til at lave fejl og køre på kontra. Vi havde derfor en klar plan om, at vi ikke skulle give dem det. 1. Periode har vi spillet men får ikke udnyttet vores chancer. Det ændrer sig lidt i anden periode, hvor vi får lavet mål. Sidst i 2. Periode går vi lidt væk fra konceptet og laver fejl som Aarhus udnytter. Dette løser vi i 3. Periode, hvor vi igen som i starten af 2. Periode har spillet og skaber store chancer. Set fra min side var det en super god kamp, hvor vi både kan tage meget med fra vores forsvars- og angrebsspil.

Skanderborg – Århus 12-2 (1-0, 6-2, 5-0)
Skanderborg
Tomas Havelka 3+1, Mathias Christoffersen 3+0, Jesse Fortunato 1+2, Brian Nielsen 1+1, Emil Rom 1+1, Esben Køhler 0+3, Nicolai Kindberg 1+0, Philip Olsen 2+1, Mathias Nordmann 0+1
Århus
Vinoth Sivapalan 1+1, Nicklas Perto 1+0

floorball U19 all star

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.