Hvidovre – Helsingør 5-2

Leave a comment

08/02/2018 by Steen Houman

Uskarpheden ramte bundholdet Helsingør da de gæstede Hvidovre, for Helsingør leverede en god kamp og de havde mulighederne, for efter en 1-0 føring tog Helsingør godt over, og skabte mange afslutninger, men skarpheden manglede i den grad.
Helsingør kom på 1-2 inden perioden var slut, og var godt tilfredse med føringen og spillet men ikke de mange brændte afslutninger.

Bundholdets lod var også urutinerede fejl der koster mål, og det udnyttede Frederik Olsen til udligning på powerplay, og så var Olsen der var hos Helsingør forrige sæson, den onde skurk mod de gamle klubkammerater. Målet faldt tidligt i perioden, derefter stod den på 17 min uden scoring, men i en kamp hvor Hvidovre havde fat i kampen i anden periode.

2-2 inden de sidste 20 min, og en kamp der kunne vippe begge veje. Hvidovre laver en fin scoring ved farlig Rasmus Madsen, der er skarp for tiden og så førte Hvidovre 3-2 .

Helsingør havde muligheden for 3-3, for de har to powerplay, men Rasmus Madsen får scoret i undertal til 4-2 i det andet powerplay, så var den kamp ude og Hvidovre lavede en scoring mere til 5-2

Jesper Frank, Helsingør:
Igen slået af vores egen ineffektivitet. Vi holder stort set Hvidovre fra farlige chancer…3 af deres 4 mål (minus det i tomt mål til sidst) er på kæmpe personlige fejl – helt absurde fejl – mens vi skyder og skyder den anden vej uden at have held og dygtighed nok til at trække fra.

Søren Jönsson, Hvidovre
Det var en tæt kamp og hårdt spillet kamp hvor man måtte bruge hård fysisk fra dommerne. Helsingør havde læst på lektien fra sidst og dækkede tvær passningerne godt af og kæmpede godt. Vi fik brugt alle mand og vandt på rutinen til sidst

Hvidovre – Helsingør 5-2 (1-2, 1-0, 3-0)
Hvidovre
Rasmus Madsen 2+1, Frederik Olsen 1+0, Anders Grønborg 1+0, Patrick Nielsen 1+0, Jakob Huge 0+1, Jannik Engelhardt 0+1
Helsingør
Adam Wallringer 1+0, Jon Sparra 1+0, Emil Spangaard 0+1, Nicolai Bech 0+1

hvidovre frederikshavn liga

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogstats

  • 759,703 hits

Oversigt

%d bloggers like this: