Sunds – Frederikshavn 8-4

Det var en topkamp værdig, da Sunds i egen hule slog Frederikshavn med 8-4 i en velspillet kamp.

For Sunds rykker det ikke så meget i stillingen, mens Frederikshavns andenplads kan smutte, og Rødovre smutte indenom og snuppe denne.

Andre von Enckevort, der igen spillede brilliant. Enckevort der ellers laver langt flere assister end mål, satte den 4.sæsonscoring og så første Sunds 1-0.

Det var kampens første scoring, og det efter 25 min af kampen, så en første periode helt uden mål, og ingen tvivl om at den første scoring var særdeles vigtig,

For begge hold var det også ambitionen om at stå stærkt til det kommende slutspil, og få sat et statement, i forhold til hvem står stærkest her og nu.

Målet startede 6 gyldne minutter for Sunds, hvor Frederikshavn blev sendt gevaldigt til tælling, for Sunds lavede hele 5 scoringer på de 6 min, med Kristoffer Handgaard i hopla med 3 mål og 2 assister i kampen.

6-0 endte det med at stå inden sidste periode, hvornår har Frederikshavn sidst stået i en situation, uden at have scoret i de to første perioder, og vi snakker Frederikshavn der har kurs mod at slå rekorden med flest mål i snit per kamp i ligasammenhæng.

Solidt arbejde af Sunds må man sige.

Sidste periode havde gæsterne noget at bevise, og det fik de succes med, men tættere end 7-4 kom de ikke, og trods timeout og små 5 min tilbage, så blev det Sunds der lukkede kampen ved topscorer Mikkel Skove der scorede til 8-4, og dermed har han rundet 50 point i denne sæson!

Peter Hug, Sunds:
Vores to første perioder var noget af det bedste vi har spillet i denne sæson. Hvis vi kan finde det spil frem i alle perioder fra nu af. Så ser det lovende ud!

Søren Frederiksen, Frederikshavn
Vi fik ikke spillet til at flyde og vi flyttede ikke bolden hurtigt nok, det gav os problemer, selv når vi havde bolden. I momenter får vi lagt tryk på dem, hvilket giver chancer, men det sker for sent. En ærgelig kamp at tabe, vi håber Sunds kan drille Benløse på lørdag, så er vores chancer for første pladsen uændret

Sunds – Frederikshavn 8-4 (0-0, 6-0, 2-4)
Sunds:
Kristoffer Handgaard 3+2, Mikkel Skov 3+0, Andre von Enckevort 1+0, Simon Lauridsen 0+2, Morten Handgaard 1+0, Mathias Bust 0+2, Mads Jespersen 0+1
Frederikshavn:
Niklas Juul 0+3, Andreas Glad 2+0, Glenn Christensen 0+2, Nicolai Flyvholm 1+0, Jesper Schmidt 1+0

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.