The Secret floorball player

Ligaen står for døren og vi har taget en lille snak med The Secret Floorball Player.Hvis du kort skal runde sidste sæson af, hvilke 3 ting hæftede du dig ved?
Turneringen var egentlig ret forudsigeleig sidste sæson med bl.a. Rødovre som vinder og Brønderslev som 2’er. Men ellers hæftede jeg mig ved:
1: Dårlig dommerstandard i ligaen
2: En turnering uden 1. division vest, hvilket er en skandale
3: Vanløse viste en utrolig ånd i ligaen, på trods af de stort set tabte hver eneste weekend.

Århus har trukket sit ligahold, de var allerede i maj i overvejelser om dette, hvis du skulle give klubben/klubberne i Århus et godt råd, hvad ville det så være
Først og fremmest er jeg i chok over det er tilladt at trække et ligahold så tæt på turneringsstart! Jeg synes simpelthen, at de har kastet håndklædet i ringen alt for tideligt, det kan ikke passe at de trækker holdet fordi man ikke lige bare er garanteret en slutspilsplads. Vi skal ikke ret langt tilbage i tiden for at finde 2 Århus hold i ligaen, og der er uden tvivl spillere nok i Århus og omegn til at lave et nogenlunde slagkraftigt hold. De pisser efter min mening på de andre ligaklubber, som nu får 2 kampe færre og på hele sporten der nu igen skal ligne de glade amatører med kun 9 hold i ligaen. I deres pressemeddelelse lægger de jo heller ikke skjul på, at det er af egne egoistiske hensyn man trækker holdet. Så vil råde Århus til at tage arbejdshandskerne på og stå ved deres ansvar over for de andre hold. Derudover skal de også begynde at talentudvikle, i stedet for at vente på at spillerne kommer dumpende ind i klubben pga. studier og jobs i Århus.

Med en klub der først har fået træner på plads i august, en anden der må trække sit hold og igen en tredje klub der efter sigende står med 9 spillere i truppen. Er landsdækkende så for tidligt, skal vi tilbage til øst/vest?
De fleste (inklusive mig selv) frygtede at øst holdene ville komme i problemer, men det har vist sig lige modsat. Intet tyder dog på at det er pga. økonomien, men derimod spillermatrialet i vest, som er årsag til det. Derudover ser det på ingen måde ud til at DAFU priorterer en landsdækkende liga, man lader bare tingene gå sin gang.
Hvorfor har man ikke fundet en sponsor?
Hvorfor tillader man hold at trække sig?
Hvorfor er gebyret så højt osv.

Hvilke problemer ser du klubberne skal blive bedre til at håndtere for ikke at stå i denne situation?
Klubberne skal blive ved med at talentudvikle og måske have lidt større ambitioner.
Vanløse er et godt eksempel på at have en langsigtet plan, selvom det måske koster lidt øretæver på den korte bane.

På min side skriver jeg ofte om talentudvikling og vigtigheden af at have fødekæden på plads, kan vi have ligaklubber der ikke har dette?
Det må vel være op til klubberne selv, men klubberne vil blive straffet på den lange bane uden talentudvikling.

Hvilke klubber glæder du dig til at se i den kommende sæson og hvorfor?
Glæder mig til at følge Vanløses udvikling, og om de har taget et skridt fremad i forhold til sidste sæson. Og så glæder jeg mig til at se hvad Benløses nye spillere kan

Tak for ordene fra The secret floorball Player

Han er en person der er taget som ren kopi fra det modsvarende i fodbold.
Så for god ordens skyld, så er det ikke mine ord

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.