Optakt weekendens ligakampe (damer)

i denne weekend bliver der spillet 6 kampe, 2 i vest og 4 i øst.

Vest.
Den første kamp i vest er mellem AaB og Herning Pirates.
Turneringsmæssigt er der ikke så meget på spil for de to hold, men mon ikke der bliver gået til stålet alligevel.
AaB kan med en sejr i denne kamp, bryste sig med at have vundet samtlige kampe i grundspillet, hvilket er ret imponerende.
Jeg er dog sikker på at Herning’s træner Kaj Jensen, og hans evigt fightende hold, ikke ligger sig fladt på ryggen, det ligger nemlig ikke til deres natur, så mon ikke der bliver gået til stålet.

Den anden kamp i vest er mellem Aalborg Flyers og Fr. Blackhawks.
Flyers har i den grad kæmpet alt hvad de kunne, for at hænge på de resterende hold i rækken. Og det er imponerende at følge deres kampe mod overmagten, de ligger sig nemlig absolut heller ikke ned – respekt.
Blackhawks er klart stor favorit i denne kamp, de har et stærkt hold, med nogle super dygtige spillere. Men kan Flyers slutte deres sidste kamp af med ikke at tabe tocifret, ja så er det også en stor sejre i sig selv.

Øst.
Weekendens første kamp i øst, er mellem Vanløse og Hafnia.
Godt nok er Hafnia sikret 4. pladsen, men de to hold står nu ret tæt i forhold til hinanden.
Vanløse har lidt udfordringer med at holde en føring, hvilket deres sidste kamp viste. Her var holdet foran med 4 mål, men tabte efterfølgende kampen med 2 mål til Helsingør.
Denne kamp er en helt åben, og kan gå begge veje, Hafnia har behov for at komme op i gear til slutspillet, og Vanløse har igen lidt at bevise over for sig selv. Så dette kan godt gå hen og blive til et brag af en kamp.

I den anden kamp i øst tager Sydsjælland imod topholdet fra Copenhagen.
Copenhagen har mange dygtige spillere på holdet, og de er da også storfavorit til at vinde denne kamp, men man skal ikke undervurdere holdet fra Vordingborg. Sydsjælland er nemlig kendt for at kæmpe alt hvad de kan, og stiller de med stærkeste opstilling, så kan de godt drille Copenhagen lidt.

Rungsted-Hørsholm får besøg af Vallensbæk i weekendens anden øst kamp. Trods den lille trup Vallensbæk plejer at stille med, ja så skal man ikke undervurdere dem, man ved aldrig helt hvor man har dem. Dette er da også Vallensbæk’s sidste turneringskamp, så mon ikke de vil slutte sæsonen godt af. Rungsted-Hørsholm har tre kampe tilbage, og med en sejr i denne kamp, vil de rykke et lille skridt væk fra bunden.
Holdet består af en god blanding af unge og rutinerede spillere, som gør det godt, og går holdet hen og vinder deres sidste tre kampe, så har de mulighed for at avancere til lidt over midten af tabellen.

Weekenden’s sidste kampe bliver spillet i Bellahøjhallen, her tager FF København imod Helsingør.
FFK tabte deres sidste kamp knebent i torsdags, hvilket måske kan tyde på at de igen har fundet deres gode spil frem. Omvendt så er Helsingør et stærkt hold, bestående af en del rutinerede spillere, så nemt bliver det ikke for FFK.
En kamp hvor jeg vil vurdere at Helsingør har en lille favoritværdighed, men er sikker på at FFK nok skal give dem kamp til stregen.

Vest.
Lørdag d. 29/2-20.
Kl. 14.00, AaB – Herning.
Søndag d. 1/3-20.
Kl. 14.00, Aalborg Flyers – Fr. Blackhawks.

Øst.
Lørdag d. 29/2-20.
Kl. 16.30, Vanløse – Hafnia.
Søndag d. 1/3-20.
Kl. 12.30, Sydsjælland – Copenhagen.
Kl. 15.30, Rungsted-Hørsholm – Vallensbæk.
Kl. 16.00, FF København – Helsingør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.