Sunds – Frederikshavn 8-3 (ligaherrer)

Sunds havde kniven for struben, for med et nederlag var ambitionen om en semifinale særdeles langt væk.

Så det var vind eller forsvind for Sunds på hjemmebanen mod rækkens nummer to Frederikshavn Blackhawks.

Det var gæsterne der fik den bedste start da Anton Madsen scorede til 0-1 som var første periodes resultat.

Sunds fik powerplay lige fra starten af anden periode, og den udnyttede de til 1-1, og da Kristoffer Handgaard scorede til 2-1 i tiden 25,25, så var der medvind for Sunds.

Så bølgende kampen og næste mål var særdeles vigtigt, og små 10 min senere scorede Simon Lauridsen til 3-1 og kort efter blev det til 4-1.

Sniperen Rasmus Larsen fik reduceret til 4-2, men mindre end 1 min senere scorede Mikkel Skov til 5-2.

Sunds overlevede tidligt et powerplay i 3.periode, og da Frederikshavn fik en spiller udvist, så slog Sunds til igen og scorede til 6-2 i tiden 49,06, så lignede det afgørelsen.

Slutteligt blev det til en 8-3 sejr til Sunds, som vandt den vigtige kamp.

Mathias Nordmann, Sunds
Vi skal have point på kontoen og har haft problemer med at lave mål. Kampen starter med chancer til begge hold og Blackhawks kommer foran 0-1. I anden periode kommer vi til flere og større chancer, vi får vores angrebsspil til at fungere – Kjær har flere store redninger. Tredje periode handlede for os om at spille sikkert og ikke give Blackhawks mulighederne for at komme tilbage i kampen. Det lykkes. Flot mandfolkeindsats af hele holdet.
MOM: Anders Kjær Jesper Schmidt Frederik Nielsen

Claus Ejman, Frederikshavn
Vi har døjet i første de seneste kampe. Men idag spiller vi 1. Periode lige efter bogen. Desværre fucker vi helt op i 2. Periode, og fortsætter slet ikke det gode spil, og tålmodigheden som vi havde i 1. Vi bliver passive, dårlige beslutninger med bolden, håbløst returløb, jeg kunne blive ved. Og de ting straffer Sunds flot idag. Det kunne endda havde været endnu værre for os, hvis ikke Kjær havde disket om med nogle fantomredninger i perioden. 3. Periode blive endnu engang noget rodet noget, hvor vi ikke rigtigt får sat os i respekt. Det er svært at vinde floorballkampe når man giver for meget initiativ væk. Det skal vi arbejde på ind til næste weekend, hvor vi skal vise at vi stadig skal tages seriøst. Der var ikke meget grin over dagens kamp.

MOM: Skov, Simon Lauridsen Julian V.E

Sunds – Frederikshavn 8-3 (0-1, 5-1, 3-2)
Sunds
Mikkel Skov 3+2, Søren Holm 1+2, Simon Lauridsen 1+1, Kristoffer Handgaard 1+0, Emil Rom 1+0, Kristian Gadegaard 1+0, Mads Jespersen 0+1, Matthias Bust 0+1, Mathias Lauridsen 0+1
Frederikshavn
Anton Madsen 2+0, Jesper Schmidt 0+2, Rasmus Larsen 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.