Weekendens dame ligakampe vest

Der blev spillet to kampe denne weekend i vest.

Herning Pirates – Fr. Blackhawks 3-11 (2-2, 0-4, 1-5).
Det var et tændt hjemmehold, som var klar fra start fra første fløjt, i en velbesøgt hal.
Gæsterne fra Frederikshavn havde svært ved at få spillet til at hænge sammen, og efter 9 min. stod den 1-0, efter et flot mål sat ind af Herning’s 18 årige Kathrine Pedersen.
Blackhawks rutinerede Helle Grønbech fik udlignet blot 4 min. efter til 1-1, og 3 1/2 min. kommer gæsterne som kommer foran 1-2. Herning havde et lille overtag i 1. periode, og minuttet efter får de udlignet til 2-2.
Blackhawks fik rettet op på deres spil i 2. periode, og fik tempo på deres spil. Og i takt med at hjemmeholdet fik en skade, så havde de svært ved at følge med, og gæsterne øger til 2-6, i en lidt for fysisk 2. periode.
Det lidt uskønne fysiske spil stoppede i 3. periode, og Blackhawks fortsatte hvor de slap. Herning straffe dog gæsterne når de mistede fokus, og begyndte at spille indianerhockey, men generelt så var Frederikshavnerne et bedre hold. 6 min. inde i perioden får gæsterne tilkendt et straffe, hvilket den unge Rebecca Ward sikkert satte ind til 2-7.
Blackhawks var gode til at udnytte deres chancer, og fik øget deres forspring til 2-10. 30 sek. efter Frederikshavnernes sidste scoring, fik Hernings dygtige Rhandy Nagy reduceret via et flot mål fra midten af banen, til 3-10.
Kampen ender 3-11 til Frederikshavnerne, som derved sikrede sig 2. pladsen.
AaB – ÅFK 9-2 (3-2, 5-0, 1-0).
Dette var den sidste grundspilskamp mellem de to hold, som begge var sikret en plads i slutspillet. Det betød dog ikke at der blev taget let på kampen, for begge hold var klar til at give kamp til stregen.
Det var hjemmeholdet som kom bedst fra start, trods chancer i begge ender, og kom foran 3-0. ÅFK’s anføre Kristine M Sørensen fik ændret på det med 2 mål, og så var Århusianerne igen inde i kampen.
AaB havde valgt at spille på 2 kæder i 1. periode, men gik derefter på 3 kæder i 2. periode. og i netop 2. periode trak AaB fra. ÅFK var ukoncentreret hvilket et stærkt AaB hold udnyttede, de var skarpest og fik sat yderligere 5 mål ind.
ÅFK fik bedre styr på deres spil igen i 3. periode, og fik lukket godt af for AaB’s offensiv. Det blev en meget tæt periode, med spil og chancer til begge hold, og med blot en enkelt scoring til hjemmeholdet, til kampens resultat 9-2.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.