Optakt midtugens dameliga kampe

I løbet af denne uge, bliver der spillet hele 6 kampe. 2 af dem bliver spillet i vest, og de resterende 4 i øst.

Vest.
Den første kamp som bliver spillet i vest, er mellem ÅFK og Herning Pirates.
Begge hold var oppe mod nogle stærke modstandere i weekendens sidste kampe, hvilket resulterede i nederlag til begge hold. Denne gang bliver det nok en lidt mere lige kamp, dog med ÅFK som favorit.
Placeringmæssigt er der ikke så meget at spille om, idet at det er ÅFK’s sidste grundspilskamp, og de er 6 point efter Frederikshavn. Men mon ikke at begge hold trænger til oprejsning, efter weekendens sidste kampe, og vil kæmpe alt hvad de kan for at vinde.

Den anden kamp i vest er mellem top og bund, nærmere betegnet Aalborg Flyers og AaB. Der er ingen tvivl om hvem der tager de 3 point i dette lokalopgør, da AaB fejer al modstand af banen i denne sæson, de er virkelig stærkt kørende. Flyers derimod, har haft en meget svær sæson, deres niveau ligger lige under resten af rækkens hold. Men de har vist i deres sidste kampe at de har løftet sig, og bidt godt fra sig, specielt i deres sidste kamp mod Herning.

Øst.
I aften spilles midtugens første kamp, og her får Helsingør besøg af Vanløse’s damer.
Efter at Hafnia tog point i weekendens kamp mod Benløse, ja så kan der ikke ændres på slutspilspladserne. Men indtil da havde Vanløse ellers en meget lille chance for at tage 4. pladsen.
Begge hold spiller om avancement i rækken, for med en sejr til Helsingør, så kan de få luft fra bunden. Går de 3 point derimod til Vanløse, så kan de ende i top 5, hvilket også er ret flot.

Midtugens anden kamp er mellem Benløse og Greve. Dette kan godt gå hen og blive en ret tæt kamp, da begge hold gerne vil slutte sæsonen godt af i deres sidste kamp.
Benløse’s hold består af en god blanding af unge samt rutinerede spillere, og de gør det ret godt. Greve har dog fundet melodien, her sidst på sæsonen, så det er en hel åben kamp, der kan gå begge veje.

Kampen om 2. pladsen er stadig i spil i øst…..
De to hold Hvidovre og Rødovre, har begge en stor trup, og de er gode til at give alle spilletid.
Hvidovre har generelt haft det nemt i deres grundspilskampe, det er kun i kampene mod Copenhagen, hvor de rigtigt er blevet udfordret.
Rødovre derimod har måtte kæmpe lidt mere for det, og så har de fået tilgang af en del nye spillere, hvilket har givet dem en bredere trup.
Der har været spillet to træningskampe mellem de to hold, og begge kampe blev nogle meget tætte nogle, så mon ikke denne kamp bliver mindst lige så tæt.
Vinderen af denne topkamp ender på 2. pladsen, og får ÅFK som modstander i slutspillet.

Midtugens sidste kamp er mellem FF København og Vallensbæk.
Det er to hold som begge er udfordret med spillere. Men hvor Vallensbæk måske har en lille fordel, da de er vant til at spille med få udskiftere, så er det relativt nyt for FFK’s 1. hold.
Kan FFK supplere med spillere fra deres 2. hold, som ikke er helt nye, ja så kan det godt gå hen og blive en ret tæt kamp.

Vest.
Tirsdag d. 25/2-20.
Kl. 19.30, ÅFK – Herning Pirates.
Torsdag d. 27/2-20.
Kl. 18.00, Aalborg Flyers – AaB.

Øst.
Mandag d. 24/2-20.
Kl. 19.00, Helsingør – Vanløse.
Tirsdag d. 25/2-20.
Kl. 20.30, Benløse – Greve.
Onsdag d. 26/2-20.
Kl. 19.30, Hvidovre – Rødovre.
Torsdag d. 27/2-20.
Kl. 19.45, FF København – Vallensbæk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.