Weekendens dame ligakampe øst

 

Der blev spillet 3 kampe i øst denne weekend.

Rødovre – Lyngby 13-0 (4-0, 3-0, 6-0).
Det var en meget lille Lyngby trup, som var taget til Rødovre. Truppen bestod af blot 6 markspillere og 1 keeper, som skulle op imod Rødovre’s 3 kæder og 2 keepere.
Hjemmeholdet sad da også generelt på hele kampen, hvor de kørte på 3 kæder.
Lyngby havde valgt en mere defensiv 2-2-1 opstilling, hvilket gav nogle “flotte” blå ben for at stoppe Rødovre’s bolde, til glæde for Lyngby’s knapt så erfarne keeper. Men holdet var dog ved godt humør under hele kampen, og de var da heller ikke helt uden chancer. De havde nogle kvalificerede kontraløb, som Rødovre’s keepere tog tog sig af.
Dette var Lyngby’s sidste kamp, og de kan nu puste ud efter en hård sæson. Rødovre derimod har en vigtig kamp tilbage, vinder de den, ja så kan de ende på 2. pladsen, nemt bliver den dog ikke.
Jægerspris – Copenhagen 0-11 (0-7, 0-2, 0-2).
Det var et hjemmehold som kom på overarbejde fra første fløjt. Copenhagen pressede højt fra start, og efter blot 10 min. så stod den 0-7. Jægerspris fik efterfølgende lukket ned for gæsternes flotte pasningsspil, hvilket resulterede i at Copenhagen ikke fik scoret flere mål i 1. periode.
I 2. periode formåede hjemmeholdet igen at gøre det svært for gæsterne, og blandt andet via flot målmandsspil af Jægerspris’s unge keeper Camille Jakobsen, holdte de Copenhagen nede på blot 2 scoringer.
Copenhagen havde svært ved at finde sit spil i 3. periode, og Jægerspris fortsatte hvor de slap.
Hjemmeholdet var dog ikke helt uden chancer, de havde nogle gode en mod nul situationer, som Copenhagen’s keeper tog sig af. Og igen får Jægerspris lukket godt af defensivt, hvilket betød at gæsterne blot fik scoret 2 mål mere, til kampens resultat 0-11.
Hafnia – Benløse 4-4 (1-3, 2-0, 1-1).
Hvis Benløse vandt denne kamp, så var muligheden for en slutspilsplads stadig åben. Kunne Hafnia derimod tage point, ja så var de sikret 4. pladsen, så der var meget på spil for de to hold.
Kampen blev da også spillet i et højt tempo fra start, hvor hjemmeholdet kom foran 1-0. Dette fik gæsterne fra Benløse ændret, og efter blot et par minutter stod den 1-2 til gæsterne. 10 min. efter øgede en af Benløse’s unge dygtige talenter Filippa Vinding til 1-3, så det var et Benløse hold der var oven på.
Det vendte så i 2. periode, hvor Hafnia først fik udnyttet en overtalssituation, og derefter fik udlignet blot 30 sek. efter, af den rutinerede Tina S Hansen.
I midten af 3. periode fik Benløse’s anføre sat sit andet mål ind, og så var Benløse igen foran. Hafnia pressede efterfølgende på med alt hvad de havde, og med 5 min. tilbage af kampen, fik de tilkendt et frislag. Dette fik hjemmeholdet omsat til mål, og så stod den 4-4.
Begge hold satte alle sejl ind for at vinde, men chancerne udeblev, og Hafnia sikrede sig derved 4. pladsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.