Optakt midtugens ligakampe (damer)

Efter en super vel afviklet Final4 weekend, så er det blevet tid til at se på midtugens dame ligakampe. Og her er der hele 7 kampe på programmet, 2 i vest og 5 i øst.

Vest.
Herning Pirates spiller deres første kamp, efter en lang pause. Det er ÅFK som kommer på besøg i Herning, et ÅFK hold som havde en svær start på året, i deres årets første kamp mod AaB.
Pirates har været ramt af en del afbud i årets afslutning, og har kæmpet bravt, men mon ikke de er ved at være fuldtallige igen. Det kan i hvert fald gå hen og blive en interessant kamp, dog med ÅFK som favorit.

Den anden kamp i vest er mellem de ny kåret pokalmestre fra AaB, og deres naboer fra Aalborg Flyers.
Skal Flyers stadig holde målsætningen om ikke at tabe to cifret, ja så skal de stille med stærkeste hold. Dog må man sige at AaB er så godt kørende, at der skal en ekstra indsats af Flyers spillerne, hvis den mission skal lykkedes.

Øst.
Første kamp i øst er mellem Hvidovre og Benløse.
Dette bliver en kamp hvor Benløse får det svært, idet Hvidovre er et absolut tophold, og Benløse ligger i den nedre del af tabellen.
Begge hold har en del unge spillere på holdet. Og især Benløse har ret mange helt unge piger, og trods den svære modstander, gætter jeg på at Benløse’s træner Henrik Sørensen, nok skal give dem masser af spilletid.

Den anden kamp i øst er øgså mellem top og bund. Her kommer Rødovre der ligger nummer 3 i tabellen, på besøg i Greve, som ligger nummer 12.
Greve har en tendens til at tage sig sammen i netop de svære kampe, men Rødovre er stor favorit i denne kamp, og de skal tage 3 point med hjem, så de kan beholde deres flotte 3. plads.

I den næste midtugekamp, er det Vallensbæk’s tur til at stå imod øst’s andet tophold Copenhagen.
Copenhagen skal rejse sig fra weekendens pokal semifinale nederlag, men da der er så stor niveau forskel mellem de to hold, så burde det ikke være et problem for Copenhagen.
Om Vallensbæk så kan stille en lige så stor trup, som i deres sidste kamp mod Lyngby, det bliver spændende. De har i hvert fald brug for alle kræfter, hvis de ikke skal blive løbet over ende af Copenhagen.

Næste kamp er en regulært bundkamp, hvor Lyngby tager imod FF København. Lyngby har stadig deres første point til gode, og det er da ikke blevet nemmere for dem, efter deres tab af spillere til Rødovre. De kæmper dog ufortrødent videre, og bliver ved med at få flere spillere til truppen, godt nok helt nye spillere.
FFK spiller deres første kamp efter en meget lang pause, men mon ikke de er super klar.
Begge hold har i hvert fald meget at spille om, for ikke at ligge sidst i rækken.

Sidste kamp er mellem Jægerspris og Helsingør.
Det unge Jægerspris hold var ude i lidt af en gyser, i deres sidste kamp ude mod Vanløse. De lavede et vildt comeback, efter at være bagud 3-0. Omvendt så gjorde Helsingør rigtig god figur i deres sidste kamp hjemme mod Hvidovre. Så trods den relative store point forskel i rækken, mellem de to hold, ja så kan dette sagtens gå hen og blive en spændende kamp, dog med en lille favorit værdighed til Jægerspris.

Vest.
Onsdag d. 15/1.

Kl. 19.30, Herning Pirates – ÅFK.
Torsdag d. 16/1.
Kl. 19.30, AaB – Aalborg Flyers.

Øst.
Mandag d. 13/1.

Kl. 20.30, Hvidovre – Benløse.
Tirsdag d. 14/1.
Kl. 19.30, Greve – Rødovre.
Onsdag d. 15/1.
Kl. 18.30, Vallensbæk – Copenhagen.
Torsdag d. 16/1.
Kl. 19.30, Lyngby – FF København.
Kl. 20.15, Jægerspris – Helsingør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.