Final4 kvinder

Semifinale
Frederikshavn – Hafnia 17-2 (8-0, 4-2, 5-2)

Nordjyderne satte sig totalt på et rutineret Hafniahold anført af Tina Stokvad der var til VM i 1999. 7-0 stod den efter 7,26 af første periode, og så havde nordjyderne lukket den kamp, og Hafnias håb om at overraske og drille, ja den blev forpurret.

Highlights

Frederikshavn:
Annnika Bengtsson 4+3, Helle Grønbech 1+4, Malene Torp 4+1, Agatha Adamczak 3+3, Katrine Andersen 2+1, Mia Dahl 1+0, Mette Nielsen 1+0, Tascha Fuglsang 0+1
Hafnia
Stine Kolind 0+2, Rikke Quistgaard 1+0, Mia Karlsson 1+0

Semifinale
AaB – Copenhagen 6-1 (1-0, 2-0, 3-1)
Det kunne lyde som en let sejr for AaB, men havde der været skudstatistik, så havde Copenhagen nok 2-3 gange så mange skud som AaB.

AaB har bare tre forwards af en HØJ klasse, og Laura de Fries, Caroline Christoffersen og Michell Knøsen, er bare den farligste forwardline i Danmark,

Copenhagen der havde Klara Fjorder retur fra Sverige, ja de kom frem til mange muligheder, men enten blev skud blokeret eller skudt over, og dem som kom indenfor rammen, dem tog bundsolide Sara Lund sig bare af i målet.

Afgørelsen på kampen kom i powerplay i slutningen af anden periode hvor AaB fører 2-0, og Copenhagen har haft to skud på stolperne/overligger i løbet af kampen. AaB spiller et for langsomt powerplay, men lidt ud af ingenting, ja så scorer de til 3-0 med blot 7 sekunder tilbage af powerplay.

Foran 3-0 inden de sidste tyve min af kampen, der holdt AaB fast, nok fik Copenhagen reduceret i powerplay, og nok havde Copenhagen mange skud, men en solid indsats fra AaB hvor de to kæder leverede varen.

Specielt AaBs andenkæde var stærke, solidt arbejde!

Highlights

AaB:
Nicoline Pihl 2+0, Maria Andersen 1+1,Caroline Christoffersen 1+0, Michaell Knøsen 1+0, Laura de Fries 1+0, Amalie Thomsen 0+1, Carina Vestergaard 0+1, Sara Lund 1+0
Copenhagen
Klara Fjorder 1+0, Emma Vistisen 0+1

Finalen
AaB – Frederikshavn 5-1 (2-0, 2-0, 1-1)

AaB havde greb om kampen, og med stor sikkerhed kørte de bolden rundt mellem spillerne og så fik Frederikshavn lov at løbe.

Hos AaB vidste de godt hvilke spillere der er farlige, så der blev ikke levnet meget plads til profilerne fra Frederikshavn, der dog sled og slæbte og arbejdede for sagen og viste hvilken høj klasse de har. Annika Bengtsson og Helle Grønbech er bare en fornøjelse at se på en floorballbane!

Danmarks farligste forwardtrio hedder Christoffersen, Knøsen og de Fries, og de svigtede ikke og skabte konstant muligheder, hvor Frederikshavn med energi og en MEGET ung trup, virkelig kæmpede.

Ikke mindre end ti spillere hos Frederikshavn er født år 2000 eller senere!

AaB trak fra stille og roligt og fik lavet nogen meget flotte mål, specielt målet til 0-2 og 0-4 var lige efter floorballs ABC, og begge sat i scene af Caroline Christoffersen, der blev kåret til kampens spiller.

Highlights

Interview Frederikshavn

Interview Nivoline Pihl

AaB
Marie Loise Kristensen 2+0, Caroline Christofersen 1+1, Laura de Fries 1+1, Michell Knøsen 1+0, Maria Andersen 1+0
Frederikshavn
Mette Nielsen 1+0, Helle Grønbech 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.