Martin Lytje

Jeg nåede også lige at få stillet vores dygtige landstræner de samme spørgsmål, og fik sneget to ekstra spørgsmål ind – det sidste fik jeg lidt hjælp til….

Navn: Martin Lytje
Rolle: Cheftræner

Hvordan ser du at holdet står til VM ?
Vi har et stærkt og harmonisk hold, som har et meget stort potentiale. Vores topniveau er højt, og hvis vi skal lykkes med vores ambitioner, skal vi ramme det niveau som en enhed, og så krydret med et par individuelle x-faktor præstationer.

Hvordan har forberedelserne været ?
Jeg er meget tilfreds med forberedelserne fra 6 Nations og til nu. Da vi tog til dén turnering, havde jeg rigtig mange spørgsmål, og jeg kom hjem med rigtig gode svar. Vi har fået spillet en masse kampe på kort tid, og det tror jeg på betaler sig tilbage til VM. Jeg synes vi er et hold i balance og med en god blanding af erfarende spillere og unge talenter. Dertil har vi et par ”unge” spillere som nu har været med et par gange, og som kan tage et stort ansvar hele vejen rundt. Forberedelserne har også vist at vi kan køre et højt tempo på tre kædeformationer, og give en masse frihed til det individuelle udtryk, som kan frigøre den kreativitet pigerne besidder.

Hvem er holdets spøgefugl ?
Helt klart Jasmin! Hun lavede lidt af en prank til september samlingen, og indtil den overgås, er det bestemt hendes titel.

Hvem er holdets sovetryne ?
Det må være Maria Møller.

Hvordan står modstanderne i grundspillet, i forhold til jer ?
Det er rigtig gode modstandere i grundspillet, og ikke bare som i standard træner-respekt for alle modstandere-svaret. Vi har fået de 3 stærkest mulige modstandere i grundspillet, og det skal vendes til en fordel. Vi skal være på vores bedste fra start, og kan ikke slappe af i starten af turneringen, og så kan fordelen være, at vi er tvunget op i gear, når vi så forhåbentligvis står i en playoff kamp.
Norge er selvfølgelig den store modstander, og en ren 50/50 kamp som vi ved bliver svær. Jeg har også øje på Estland, som virkelig er en nation på vej frem. Den kamp bliver en stor udfordring. Japan er altid et ”kultur-clash”, og det kan hurtigt blive en kamp der trækker tænder. Nå alt det er sagt, så er tager vi udgangspunkt i os selv, og ved vi kan levere præstationer, som vi give sejre mod alle vores modstandere i grundspillet.

Har du et øgenavn, og hvis ja hvad ?
Jeg er altid blevet kaldt Lytje, men siden jeg kom til Benløse, har jeg fået en række nye navne af forskellige årsager; Michael, Martina, T-shirt, Hovedtræner og Lytja skifter spillerne gerne i mellem.

Har du nogle ritualer før en kamp ?
Jeg beholder min træningsjakke på lige til kampstart.

Hvad er holdets målsætning ?
Vi arbejder altid med målsætninger på flere niveauer. Vi har et par interne mål, som er sammensat af en række elementer.
Resultatmålsætningen er opdelt i to et tryghedsmål; at stå i playoff kampen (dvs. to 2 i grundspillet), og et ambitionsmål; at vinde playoff kampen (dvs. træde ind i top

Hvad har du pakket i tasken ?
Franske gloser.

Hvem er dit floorball forbillede ?
Stefan Hedorf.

Hvilken Nik & Jay sang passer bedst på dameholdet ?
United!

Vi ønsker Martin og resten af landsholdet, al mulig held og lykke, og vi glæder os til at følge jer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.