Optakt kommende kampe (ligaherrer)

Benløse – Hvidovre
Førstepladsen er afgjort, så for begge hold er der ikke noget på spil, udover at det er nu at formen skal til at være der, for næste kamp hedder mellemspillet.

 

Vanløse – Rødovre
Det er kampen om sidstepladsen i ligaøst, hvis Rødovre vinder, ja så er begge hold lige. Så er det indbyrdes opgør der tæller, og her vandt Vanløse den omvendte kamp med 6-5!

 

Frederikshavn – Brønderslev
Hjemmeholdet kan gå gennem grundspillet med lutre sejre og mon de ikke gør det. Gæsterne der ikke nåede med i mellemspillet, vil nok gerne gøre deres for at drille førerholdet.

 

Århus – Sunds
Det er hjemmeholdets sidste chance for at hente point i grundspillet, men mon ikke Sunds lukker kampen hurtigt og giver megen spilletid til deres talenter mod et Århushold der i perioder har spillet fint i kampene

 

AaB – Strandby
Det er afgjort at AaB går i mellemspillet, mens Strandby må nøjes med 4.pladsen. Så mon ikke Strandby gerne vil byde AaB op til dans og vise dem at de har niveauet til mellemspillet. Omvendt skal AaB vise de har den kvalitet der skal til for at afvise Strandby og vise det er beretiget de er i mellemspillet

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.