Dansk sejr på 2-0, i weekendens første dame testkamp mod Norge.

Weekendens første testkamp mellem Danmark og Norge, blev spillet i et hæsblæsende tempo. Første periode bølgede da også frem og tilbage, det var to meget jævnbyrdige hold, som havde sat hinanden i stævne.

I anden periode kommer Danmark foran 1-0, via en flot assist af Nanna Møller. Nanna fighter sig igennem tre Norske spillere, og finder en fri Lina Voldby ved modsat side af målet, som sikkert skyder bolden ind bag Norges dygtige keeper.

De rød/hvide var i overtal, to gange i løbet af kampen. I det første powerplay var de meget tæt på at score et mål, men trods det at de var spilstyrende, så manglede de lige det sidste, for at det fungerede 100%. Omvendt så var de danske damer suveræne i deres undertals situationer, hvor de mere eller mindre var spilstyrende, og de Norske damer måtte bruge meget tid og energi på at jagte bolden.

I tredje periode blev kampens andet mål scoret af duo’en fra Malmø, Klara Fjorder og Cecilia Di Nardo. Klara ligger en pasning ind foran Norges mål til Cecilia, som flot bringer Danmark op på 2-0.

Kampens danske spiller blev Nanna Møller, men absolut også en flot kamp af Maria Møller i det danske mål, samt en flot holdindsats.

I morgen mødes de to hold igen, og mon ikke der bliver eksperimenteret lidt mere i den kamp.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.