Pokalturneringen (damer).

De fire semifinalister blev i løbet af ugen fundet, som alle skal spille Final4 i Ringsted.

Vest.
Aalborg Flyers – AaB 0-17 (0-6, 0-8, 0-3).

Der var ikke megen tvivl om hvem der ville gå videre i denne kamp, AaB er rigtig godt kørende. Og det var da også gæsterne som sad på kampen fra start. Trods den meget svære modstander, så valgte Flyers ikke at pakke sig ned, men ville rigtig gerne spille floorball, og samtidig fik de skabt en super god stemning, så hatten af for de seje Flyers.

Fr. Blackhawks – Herning Pirates 7-1 (4-0, 2-1, 1-0).
Det var et stærkt reduceret Herning hold, som måtte køre de godt 200 km. for tredje gang i træk, til Frederikshavn. Gæsterne havde kun en enkelt udskifter med i dagens kamp, mod et stærkt Blackhawks hold. Blackhawks var fra start, super gode til at flytte bolden rundt, og de fik udnyttet deres chancer, men Herning havde også lidt at byde på. Efter blot tolv minutter, blev en af Hernings spillere skadet, og de stod nu uden udskifter. Blackhawks fortsatte deres flotte spil, imens Herning kæmpede med blot fem markspillere. De to dygtige dommere tilkendte gæsterne et straffe, men en stærk Stine Moselund i Blackhawks målet, stod en sikker skanse. Herning fik reduceret til 6-1, ved holdets anføre Rhandy Nagy, men der var ikke meget at komme efter, Herning spillerne var trætte. Sidste periode ender med en scoring til hjemmeholdet, i starten af tredje periode, det var Malene Torp som øgede til 7-1, hvilket blev kampens resultat.

Øst.
Hafnia – Greve 7-3 (2-2, 1-0, 4-1).

Det blev som forudset en tæt kamp fra første fløjt. Begge hold trykkede på i begge ender, og det var måske ikke lige kønt det hele, men der var masser af intensitet og tempo. De to hold fulgtes ad, helt frem til midten af tredje periode, men derefter trak Hafnia fra, blandt andet med to super velplacerede mål, fra den rutinerede Liv Nøhr.

Copenhagen – Hvidovre 5-3 (2-1, 2-1, 1-1).
Dette var også en lige og tæt kamp. Copenhagen var gode til at spille bolden rundt, især i første og anden periode, hvor det lykkedes at finde hinanden på banen. I tredje periode kom gæsterne fra Hvidovre stærkt igen, de pressede på, og Copenhagen fik svært ved at få spillet til at flyde. I midten af tredje periode fik Hvidovre reduceret til 4-3, og kampen var helt åben. Hvidovre fik to udvisninger tilsidst i kampen. I den første undertals situation, klarede Hvidovre frisag, Copenhagen havde igen svært ved at få spillet bolden rundt. Med blot et minut igen af kampen, fik Hvidovre en mere, denne gang grundet for mange spillere på banen. Det udnyttede Emma Vistisen med et flot mål, til kampens resultat 5-3. Dette var en af Hvidovre’s bedste kampe mod Copenhagen, en sejr som Michael Dahl (Cph.’s træner) var rigtig glad for.

De fire hold som går videre til Final4 i Ringsted d. 11.-12. Januar er: AaB, Fr. Blackhawks, Hafnia og Copenhagen – tillykke.

Lodtrækningen til semifinalerne bliver trukket mandag d. 28/10 kl. 10.00.

Foto. Pokalkamp Copenhagen – Hvidovre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.