Optakt weekendens og midtugens ligakampe (damer).

Jeg tillader mig at slå de to runder sammen, da der kun er to kampe i midtugen. Så weekendens og midtugens kampe, byder på fire kampe i vest, og fire kampe i øst.
Der er en kamp i øst som er aflyst, det er FFK som er taberdømt i kampen ude mod Copenhagen.

Vest.
Aalborg Flyers får besøg af damerne fra Frederikshavn. Flyers har det ikke nemt i ligaen, de ligger lige et lille niveau under de andre hold, men er stadig ved godt mod, og kæmper bravt. Blackhawks har en rigtig god trup, og der er ingen tvivl om at hjemmeholdet fra Flyers, kommer på en meget svær opgave.

Den anden kamp i vest er mellem AaB og Herning Pirates. AaB har et super stærkt hold, lige fra Sara Lund på mål, til vest rækkernes topscorer Maria Andersen. Hernings træner Kaj Jensen, har også nogle ret seje damer, men i denne kamp, kommer Herning helt sikkert på overarbejde, AaB er virkeligt godt kørende.

Den første hverdagskamp er mellem ÅFK og Herning Pirates. Damerne fra Aarhus har haft en ret lang kamp pause, sidst de spillede var for små tre uger siden, så de må være ret sultne. Derimod har Herning haft et ret hårdt program, så der bliver spændende at se om Herning kan modstå de “sultne” damer fra Aarhus.

Den sidste midt uge kamp er mellem Aalborg Flyers og AaB. Jeg tror ikke at der er tvivl om kampens udfald, AaB er nok DK’s pt. stærkeste hold. Så det bliver nok igen en kamp med ryggen mod muren for Flyers, der trods den stærke modstander, virker til at fortsætte med at spille deres eget spil.

Øst.
Hafnia – Sydsjælland er første kamp på programmet i øst. Denne kamp er mellem rækkens nummer fire og nummer fem, med blot to points forskel. Gæsterne fra Vordingborg har en rigtig god sidste skanse, i deres keeper Sabrina Haugsted, samt nogle gode fysiske spillere på holdet. Begge hold har nogle gode skytter, dog står Hafnia lidt stærkere på det område, især hvis Liv Nøhr også er klar, så dette er en helt åben kamp.

Søndag er det så Jægerspris, som får besøg af Vallensbæk. Jægerspris er uden den rutinerede Sandie Bagge, som er rykket tilbage til Copenhagen. Vallensbæk er et evigt kæmpende hold, selv om at de ikke er så mange, så det bliver spændende at se om de unge fra Jægerspris, kan stå imod de rutinerede damer fra Vallensbæk.

Hvidovre gæster Rungsted-Hørsholm, en kamp hvor hjemmeholdet kommer på en ikke så nem opgave. Hvidovre har et super stærkt hold, med en meget bred trup, de har blandt andet en del landsholdsspillere, men også nogle unge piger på holdet. Så det bliver nok et Rungsted-Hørsholm, der kommer på overarbejde.

Sidste kamp i øst er mellem Greve og Helsingør. Det køre stadig ikke rigtig for hjemmeholdet endnu, og selvom at Greve vandt over netop Helsingør, i deres indbyrdes pokalkamp, så er denne kamp også helt åben. Ingen af holdene har point på kontoen, så det vil lune godt for begge hold med en sejr, så det kan blive et brag af en kamp.

Vest.
Søndag d. 27/10.

Kl. 13.00, Aalborg Flyers – Fr. Blackhawks.
Kl. 14.00, AaB – Herning Pirates.
Tirsdag d. 29/10.
Kl. 19.30, ÅFK – Herning Pirates.
Torsdag d. 31/10.
Kl. 18.00, Aalborg Flyers – AaB.

Øst.
Lørdag d. 26/10.

Kl. 14.00, Hafnia – Sydsjælland.
Søndag d. 27/10.
Kl. 14.00, Jægerspris – Vallensbæk.
Kl. 14.00, Rungsted-Hørsholm – Hvidovre.
Kl. 15.00, Greve – Helsingør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.