Optakt Pokalkvartfinaler (damer).

Efter en travl landsholds weekend, hvor de danske landsholdsspillere viste super gode takter, og sluttede fantastisk af, er det blevet tid til at kigge på den hjemlige pokalturnering.
I løbet af denne uge, skal de fire finalister findes til Pokalturnerings Final4, som bliver afholdt i Ringsted.

Vest.
Den første kamp i vest der skal spilles, er et lokalopgør mellem Aalborg Flyers og AaB. Det er ikke nogen hemmelighed, at AaB er storfavorit i denne kamp. AaB er stadig ubesejret til nu, og i det indbyrdes opgør mellem de to Aalborg hold, i den almindelige turnering, var det da også AaB som tog en komfortabel sejr med hjem.

Den anden kamp i vest er mellem Fr. Blackhawks og Herning Pirates. Her er der nok heller ikke tvivl om hvem der er favorit i denne kamp, idet Blackhawks har vundet sæsonens to indbyrdes kampe, men man skal dog ikke undervurdere det evigt kæmpende Herning hold.

Øst.
I øst er den første kamp mellem rivalerne fra Hafnia og Greve. Greve er ikke kommet super godt fra start i denne sæson, og er lidt heldigt endt i kvartfinalerne, efter blot en sejr over Helsingør. Hafnia har derimod måtte kæmpe lidt mere for at komme i kvartfinalen, efter to tætte kampe mod henholdsvis Jægerspris og Vanløse. Og med to vunde kampe, i deres sidste to turneringskampe, så er Hafnia nok lidt mere oven på, og har en lille favoritværdighed.

Den anden kamp er mellem øst-sidens absolut to stærkeste hold, Copenhagen og Hvidovre. Sidst de to hold spillede mod hinanden, kom Hvidovre stærkt igen, efter at have været bagud med tre mål. Copenhagen trak dog det længste strå, og vandt kampen, i et meget tæt opgør. Om Copenhagen igen trækker det længste strå, eller Hvidovre har læst på lektien, vides ikke, men mon ikke det bliver et brag af en kamp, som er helt åben.

Vest.
Tirsdag d. 22/10.

Kl. 19.30, Aalborg Flyers – AaB.
Torsdag d. 24/10.
Kl. 20.00, Frederikshavn Blackhawks – Herning Pirates.

Øst.
Tirsdag d. 22/10.

Kl. 18.30, Hafnia – Greve.
Kl. 20.15, Copenhagen – Hvidovre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.