Optakt midtugens ligakampe (damer).

Der bliver spillet en kamp i vest og en kamp i øst.

I vest er der topkamp mellem AaB og ÅFK. AaB er virkeligt godt kørende, men har spillet utroligt mange kampe på det sidste, så mon ikke ÅFK kan drille dem lidt, eller måske overraske. Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen, til en god og spændende kamp.

I øst tager Helsingør imod topholdet Copenhagen, en kamp hvor hjemmeholdet absolut ikke får det nemt. Dette bliver en kamp der primært kommer til at foregå på hjemmeholdets banehalvdel, og man kan godt frygte at den kan blive lidt “grim” resultatmæssigt, så det gælder om at holde hovedet koldt. Men mon ikke at begge hold kan tage en masse positivt med sig hjem, som man kan bygge videre på.

Vest.
Torsdag d. 3/10.

AaB – ÅFK.

Øst.
Torsdag d.3/10.

Helsingør – Copenhagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.