Manden med hatten

VM 2017 er overstået, og takket være IFF der streamer alle kampene, så er det jo let følge alle Danmarks kampe. Derhjemme hos os kom spørgsmålet fra mine drenge, hvem er manden med hatten?

For på den danske bænk, stod manden med hatten, og for alle der har været på damelandsholdet de seneste 12 år, der er der slet ikke nogen tvivl om betydningen af manden med hatten.

Jeg spurgte spillerne på landsholdet, hvis de skulle beskrive manden med hatten med tre ord, hvilke ville det så være:

Vidunderlig, sjov og livsgivende, Morsom, betænksom og pålidelig, morsom, herlig, hjælpsom, Healer, Humørspreder og Unik, energiskabende, positiv, fantastisk, nescafe elsker, excentrisk, festlig og fantastisk, humoristisk, snaksaglig og rar, humørfyldt, engageret, affabel, Hjælpsom, humoristisk og uerstattelig! Fantastisk dejligt, an betyder ufattelig meget for det danske damelandsholdet. Humørspreder, healer og dejlig, Underholdende, kreativ og sympatisk, dygtig, ekstremt hyggelig og minder lidt om julemanden, Karismatisk, Knalddygtig, Opmuntrende

Jakob Burkhall hedder manden med hatten også, og han har været en del af staben omkring damelandsholdet de seneste 12 år, et særdeles stabilt omdrejningspunkt på et hold, som har haft mange trænere i samme periode, men Jakob er der altid!

Han er holdets massør, han er holdets omdrejningspunkt når det handler om at skabe en god stemning, for på hans værelse hvor der givers massage og som er en hyggekrog, så er han en ALLE på holdet værdsætter enormt.

Gennem årene er det blevet til en sludder når vi mødtes, og som han fortalte engang, det er vigtigt at pigerne har et sted hvor de kan have ro og hvor der er en god atmosfære, for det er hårdt at være på til et VM.
Det er min fineste opgave, at mit behandlerværelse, er et rum hvor pigerne har min fortrolighed.

For rollen på holdet er at være massør og som massør og behandler på holdet, der har de mange trupper der har været til VM, været forskånet for alvorlige skader.

Nysgerrig er han den gode mand, og ikke bange for at prøve nye ting af, virker det ikke, så kommer kunden bare igen og får pengene retur.
Sådan er han bare, han vil det bedste for sine piger og kunderne hjemme i biksen.

Social
Sludre kan han og være alvorlig, men han skaber bare en god stemning og selv på de andre hold, der har de bidt mærke i manden med hatten.
He seems always happy and is ready for a positive comment, even to our players when we meet Denmark, sådan cirka sagde en af lederne på et af landsholdene til mig da vi sludrede for mange år siden, og den bemærkning har siddet fast.

Jakob har overskuddet til andre end de nære der er på det danske VM hold.

Moster Karen
Det kan ikke lade sig gøre, jo det kan virker det til at være Jakobs motto, for du kan da ikke tage et par pontoner, smække en plade og en påhængsmotor på…

Jo da, det gjorde Jakob med en god ven, og det alternative skib Moster Karen, har tøffet rundt i danske farvande, og han lover dig gerne en tur på det stolte skib.

Alle tæller
Egentlig ville jeg godt have spurgt om hvem er den bedste, skøreste, har sjove vaner osv på alle de hold han har haft med at gøre, men jeg ved at svaret vil være.

Det kan jeg ikke sige vil Jakob svare, men xx, hun var dygtig fordi, men der var også….samt….og på kort tid vil han have remsaet 50 spillere op, for hos Jakob er alle lige dygtige og lige betydningsfulde

77 kampe siden debut i 2005, og mon ikke alle damespillere der har mødt dette fantastiske menneske sender ham en varm tanke når dette læses og med smil tænker på de mange gode stunder han har bragt.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.