Weekendens ligakampe kort (damer).

Der blev spillet en kamp i vest, og fire kampe i øst.

Man kan godt se at nogle af holdene har haft et hårdt program, benene har været lidt tunge, imens andre hold har haft det en del nemmere.

Vest.

Fr. Blackhawks – Herning Pirats 8-4 (3-3, 1-0, 4-1).
Det var et afbudsramt Herning hold, med kun to udskiftere, der besøgte et mærket Fr. Blackhawks hold. Trods det at Blackhawks havde spillet dagen i forvejen, pressede de godt på fra start, mod et kompakt Herning hold. Hver gang hjemmeholdet kom foran, fik gæsterne fra Herning udlignet, men i tredje periode fik Blackhawks spillet bolden rigtigt flot rundt, og trak fra med fire mål. Hernings kaptajn Rhandy Nagy, scorede fire af Hernings mål, trods det at protokollen siger noget andet, og så var der comeback til hjemmeholdets Agata Kolesinska-Adamczak, som også fik scoret tre mål.

Øst.

Hvidovre – Jægerspris 5-1 (2-0, 3-1, 0-0).
Dette var en kamp mellem to hold, som begge havde mange afbud. Jægerspris var uden deres helt store profil Sandie Bagge, og Hvidovre uden Eva Knudsen, samt deres forsvars general Christina Schmidt Larsen. Det meste af spillet foregik på Jægerspris halvdel, men det var en noget rodet affære. Jægerspris havde valgt en 2-2-1 opstilling, og var gode til at lukke ned for Hvidovre, som ikke var helt så effektive i deres afslutninger. Hvidovre var stor favorit i dagens kamp, så det var nogle stolte Jægerspris trænere, der især efter en målløs tredje periode, ikke tabte mere end 5-1, hvor de unge på begge hold, fik masser af spilletid.

Vallensbæk – Rødovre 2-3 (1-2, 0-1, 1-0).
Vallensbæk ved man aldrig helt hvor man har, dog kan man være sikker på en ting, at selv med en meget smal trup, så kæmper de alt hvad de har lært, til aller sidste fløj. Med Rødovre’s lidt tunge ben, efter deres hårde kamp mod Copenhagen, og et evigt kæmpende Vallensbæk hold, så blev denne kamp helt åben, resultatmæssigt. Rødovre var mest på bolden i første periode, dog med nogle gode kontraløb fra hjemmeholdet, som Rødovre’s keeper Camilla Salejävi tog sig af. I den anden ende sad Vallensbæks keeper, og tog den ene bold efter den anden, så det var ikke nemt for Rødovre. Gæsterne fra Rødovre når at komme op på 1-3 i anden periode, men derefter gik luften af ballonen, hvilket gav et enkelt reducerings mål til Vallensbæk.

FFK – Vanløse 5-6 (1-3, 3-1, 1-2).
Med en kombination af et Vanløse hold, der kom flyvende fra start, og et FFK hold, som ikke var kommet helt ud af start hullerne, fik gæsterne fra Vanløse scoret tre hurtige mål, i midten af første periode. FFK kommer dog mere ind i kampen i anden periode, og fik blandt andet straffet Vanløse i deres spilvendinger, idet Vanløse’s spillere ikke var hurtige nok i deres returløb. 4-4 stod der på måltavlen til tredje periode, hvor Vanløse valgte at fortsatte deres offensive spil. Dette gav pote med yderligere to mål til Vanløse, og med et reducerings mål til FFK, med under ti sekunder tilbage af kampen, kunne Vanløse tage hjem med tre point i bagagen. Vanløse havde til dagen debut af deres helt unge pige keeper Selma Bang, som plejer at stå i U13 pige flex-rækken – sejt.

Rungsted-Hørsholm – Lyngby 5-2 (0-1, 1-0, 4-1).
Dette var en kamp som bølgede frem og tilbage fra start. Rungsted-Hørsholm kom lidt dårligt fra start, hvilket Lyngby udnyttede, og gæsterne fik scoret det første mål. Denne føring holdte frem til cirka midten af anden periode, idet Rungsted’s pasninger stille og roligt begyndte at hænge sammen, og så fik hjemmeholdet udlignet. I tredje periode presser Lyngby højt, hvilket gjorde dem sårbare defensivt, og det udnyttede Rungsted. Denne føring holdte ikke længe før Lyngby fik udlignet til 2-2 i midten af periode. Med blot fem minutter igen, kommer Rungsted igen foran, og så gik det stærkt. Med blot et minut tilbage, modtager en af Lyngby spillerne en to minutters udvisning, hvilket hjemmeholdet udnytter, og de for lavet to mål på det minut, til kampens resultat 5-2. Dette var en hektisk kamp, som begge hold kunne være stolte af, og hvor de unge spillere fik masser af spilletid.

Foto. Rødovre’s keeper Camilla Salejävi.

2 comments

  1. Præcisering : Agata Kolesinska-Adamzcak fik ikke debut, men come back i ligaen. Agata spillede sin seneste kamp i ligaen for fem år siden. Hun var dog på Blackhawks oldgirls, der vandt DM i foråret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.