2.kvartfinale kvinder: Århus – Rødovre 9-5

Efter den tætte første kamp i kvartfinaleserien, hvor Århus vandt i overtiden med 7-6, så var der lagt op til en tæt kamp i den anden kamp.

Det blev igen en lige kamp, men hvor Århus viste rutine og godt spil og lige var det bedre mod et godt kæmpende Rødovrehold.

Hjemmeholdet kom foran 2-0 inden udeholdets store profil Anja Mortensen reducerede på straffe til 2-1 og kort efter kom Rødovre på 2-2.

Det var stillingen efter første periode, hvor Rødovre viste de havde comebackevner.

Århus kom stærkt ud i anden periode og på mindre end 5 min, så havde Århus trukket fra til 5-2!

Så var næste mål særdeles afgørende, for kom Århus foran med 4 mål, så ville det blive svært og omvendt ville en scoring fra Rødovre til 5-3, åbne kampen op.

Igen var det Anja Mortensen der var på pletten for Rødovre, da hun scorede til 5-3 blot 25 sekunder efter Århus havde lavet deres 5-2 mål.

Nicoline Pihl der var god også i denne kvartfinale, var hurtig til at skabe afstand med målet til 6-3.

Rødovre ville gerne, men målet kom ikke og i stedet blev det 7-3 lidt mere end halvejs i kampen ved dygtige Anne Sophie Thaarup til Århus.

Gæsterne kom på 7-4 men da Århus med blot 37 sekunder tilbage af perioden øgede til 8-4, så var det den egentlig afgørelse på kampen.

I sidste periode kom der 1 mål til hvert hold og Århus bookede en plads i semifinalen. Rødovre kunne være ganske godt tilfredse med deres indsats.

Århus – Rødovre 9-5 (2-2, 6-2, 1-1)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.