Lodtrækning pokalturneringen (damer).

I går blev der foretaget lodtrækning til pokalturneringens kvartfinaler, og der blev vendt lidt op og ned på det i øst.

I vest trak de to favoritter AaB og Fr. Blackhawks, henholdsvis Herning og Aalborg Flyers, to hold som må betegnes at være lavere rangerende hold. Den ene kamp er et lokalopgør mellem to Aalborg hold, og i den anden kamp skal Herning en tur til det nordjyske igen.

I øst endte lodtrækningen lidt anderledes, idet de to klart bedste hold, Hvidovre og Copenhagen trak hinanden, og de to lavere rangerende hold, Hafnia og Greve, trak hinanden. Det betyder at enten Greve eller Hafnia, er garanteret en plads i Final Four, og enten Copenhagen eller Hvidovre ryger ud.

Dette er charmen ved pokalturneringer, her kan alt ske, intet er helt sikkert. For eksempel så røg ÅFK ud i anden runde af turneringen (damerne trådte ind i anden runde), til et stærkt AaB hold, ÅFK som sagtens kunne have været en værdig Final Four finalist.

Der er i hvert fald lagt op til to meget lige kampe i øst, hvor alt kan ske, og to kampe i vest, hvor favoritterne burde gå hjem.

Vest.
Fr. Blackhawks – Herning Pirates.
Aalborg Flyers – AaB.

Øst.
Hafnia – Greve.
Copenhagen – Hvidovre.

Kampene skal spilles i tidsrummet d.21.-27. oktober.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.