Hvidovre – Copenhagen 8-10 (ligaherrer)

Wauw hvilken kamp der blev budt på, da de Hvidovre hjemme tog imod Copenhagn, i en kamp der var særdeles vigtig.

Inden sæsonen var de rangeret som nr.2 og 3 i liga øst, så det var på mange måder en vigtig kamp, om at slutte som nummer 2 eller 3, med mindre begge hold kan drille favoritten Benløse.

Gæsterne havde åbenbart tjekket ind via fast lane, for Copenhagen var i den grad i the driving seat, mens hjemmeholdets tilskuere må have siddet forundret og tænkt hvad sker der.

Copenhagen kom foran ved farlige Andreas Freden med hans 4.sæsonmål tidligt i første periode og da Jonathan Carlsen øgede til 0-2, ja så lå det fint til for gæsterne.

Hvidovre fik muligheden for at komme ind i kampen da de fik et powerplay, men i stedet fik hjemmeholdet en udvist efter 40 sekunder af powerplay, så blev det 4 mod 4 og senere var det så Copenhagen der fik et overtal, og det udnyttede Copenhagen til at score til 0-3 blot 32 sekunder inden periode sluttede.

Det var nedtur for hjemmeholdet, og det skulle blive værre endnu.

For inden halvuret havde rundet 1 min ad anden periode, ja så havde Copenhagen scoret to gange til stillingen 0-5, blandt andet på et mål af anfører Christian Holmsteen der fortsætter med at holde højt niveau.

Hvidovre baskede fortvivlet rundt og da Copenhagen scorede til 0-6 i tiden 28,26, ja så lignede det en sjælden set afklapsning.

MEN, Copenhagen spilleren jublede lidt for meget og han måtte tage imod en 2+10 udvisning, og da Hvidovre så rystede posen og startede forfra, ja så ændrede kampen karakter!

Marko Krogsgaard startede comeback for Hvidovre da han scorede i powerplay, men der havde hjemmeholdet spillet halvdelen af kampen før de fik scoret!

Hvidovres spillede træner Claus Nisbeth fik tjent håbet mere med 2-6 scoringen, men 1½ min senere var Christian Holmsteen der igen til 2-7, og lukkede forhåbentlig dermed hjemmeholdets drømme om et comeback.

Men Hvidovre trykkede på, og et selvmål og endnu en Nisbeth scoring gjorde den stod 4-7 inden de sidste tyve min af kampen.

På 2 gode minutter, fik Hvidovre udlignet, igen startet med et mål i powerplay, og efter følgende scorede Emil Odfeldt og Claus Nisbeth igen igen, og så stod den 7-7 i tiden 46.26.

Fantastisk kamp, hvor Hvidovre i de første 30 min fik lavet 0 mål, og de næste 16 min fik lavet hele 7.

Nu var det helt store spørgsmål, hvem håndterede bedst kampen nu, Hvidovre havde medvind og havde hentet 0-6 til 7-7 og omvendt havde Copenhagen tabt deres klare føring.

Det skulle blive 16 årige Kalle Tamminen der scorede det næste særdeles vigtige mål, da han scorede til 7-8 for Copenhagen.

Slutfasen blev særdeles intens, og Copenhagen var holdet der drog fordel af 7-8 føringen da det blev særdeles taktisk i slutfasen.

Den fantastiske kamp endte 7-10 til Copenhagen, som dermed tog et skridt op i hierakiet.

Ingen af de to trænere var tilfredse med kampen, men for den neutrale tilskuer, så var det herlig underholdning.

Claus Nisbeth, Hvidovre
Nede 0-6 efter 10 min. spil i 2. periode, skulle vise sig at blive dyrt. Vi kommer ikke ud fra start, og kan ikke vores egen indsats bekendt første halvdel af kampen, der skulle blive udslagsgivende.

Mathias Hacke Johansson, Copenhagen
Det er irriterende at vi bliver ved med at luk vores modstandere ind i kampene. Den her kamp skal reelt set være lukket når vi lave 6-0 men desværre er vi ikke gode nok til at lukke den og samtidig skal Hvidovre berømmes for at køre på og få lavet om på begivenhederne. Dog er vi stærkere igen når tingene stilles på sin spids og det skal afgøres. Vi er selvfølgelig tilfreds over de tre point vi får med men det bliver unødvendigt spændende. Især Christian Holmsteen leverer en god kamp idag og jeg håber det her var kampen hvor han på alvor meldte sig ind i kampen om at være en af spillerne der skal repræsenter Danmark i kvalifikationer og slutrunder.

MOM Copenhagen: Christian Holmsteen, Andreas Hansson og Andreas Fredén  
MOM Hvidovre: Jannik Trolle og Kasper Eriksen

Hvidovre – Copenhagen 8-10 (0-3, 4-4, 4-3)
Hvidovre
Claus Nisbeth 3+2, Marko Krogsgaard 2+0, Jannik Trolle 1+2, Emil Odfelt 1+0, Rasmus Madsen 0+1
Copenhagen
Christian Holmsteen 3+1, Kalle Tamminen 3+0, Andreas Hansson 0+3, Andreas Freden 2+0, Pontus Kozan 1+2, Jonathan Carlsen 1+1, Patrick Møller 0+1, Peter Mårtensson 0+1
Elias Holmberg 0+1

Du kan se anden periode her, med de to tidligere mål

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.