Strandby/Elling – Sunds 1-9 (ligaherrer)

Oprykkerne fra Strandby er kommet rigtig godt fra start, og de gik igen til denne kamp med god energi.

Sunds er svære at spille mod, de har en bred trup med erfaring og de har mange strenge at spille på.

Hjemmeholdet bød op til dans og kløede i den grad på og første periode endte 0-0, hvor Strandby faktisk havde muligheden, da de havde et enkelt powerplay.

Den slags muligheder skal udnyttes, hvis man skal matche de bedste herhjemme.

Dog kløede Strandby på, og Sunds fik først scoret næsten halvvejs i kampen ved Mikkel Skov.
Små 7 min senere havde Sunds øget til 0-3 bla ved Mattias Bust der var god.

Skulle Strandby tilbage krævede det de fik næste mål, men i tredie periode blev det Sunds der scorede til 0-4 efter 41,52 min, og dermed reelt lukkede kampen.

Strandby havde investeret meget energi i kampen, og budt op til dans, men de tre kæder fra Sunds spillet i højt tempo, og laver få fejl!

Sunds øgede til 0-5 ved Kristoffer Handgaard der igen igen var god, og så viste Sunds klasse i powerplay.

For de næste tre mål blev scoret i powerplay hvor de herrer Simon Lauridsen, Mikkel Skov og Søren Holm var med i alle tre mål!

Med godt to min tilbage, fik Strandby en scoring, da sniperen Jonas Johansen fik reduceret med sit 6.sæsonmål, inden Mikkel Skov lukkede til 1-9.

Jonas Risom, Strandby/Elling: 
Jeg synes faktisk at resultatet lyver lidt for 8 mål mellem os er ikke retvisende hvis man så kampen. Vi spiller en sindsyg god 1. Periode defensivt. Vi får lukket sunds helt ned og tillader dem at have bolden hvor vi ønsker de skal have den. I 2. Periode bygger vi det offensive på men får ikke sat vores chancer. I 3. Periode går vi væk fra den defensive spillestil og satser.

Det kom bare til at koste os i den anden ende for Sunds er bare effektive når man giver dem pladsen!! Vi mangler de små marginaler, hvor vi for eksempel bliver snydt for et mål i 1. Periode.

De der små ting som er livsnødvendige for et hold som vores for at få point mod de store. Det skal siges at selvom vi bliver snydt for et mål, bliver vi ikke bortdømt ellers! JC og Højbjerg har dømt alle vores ligakampe og de har et meget højt niveau! Vores enhed har fået mere tro på egne evner, og vi er kun blevet mere sultne!!

Mathias Nordmann, Sunds
Det var en kamp, hvor strandby valgte at parkere bussen foran eget mål og satse på kontraspillet. Det har vi i første periode svært ved at løse, og når vi gør, så sidder Mathias Hansen i vejen. I 2. periode får vi hul og scorer 3 mål kort tid efter hinanden, hvilket tvinger strandby længere frem på banen i 3. periode. Det giver os lidt mere plads i offensiven, hvor vi også udnytter tre udvisninger til Strandby.

MOM Strandby/Elling: Dennis Torp, Jonas Johansen og Mathias Hansen.
MOM Sunds: Kristoffer Hangaard var deres klar bedste mand, og ellers var det en meget god og sammentømret enhed fra Sunds!

Strandby/Elling – Sunds 1-9 (0-0, 0-3, 1-6)
Strandby:
Jonas Johansen 1+0, Dennis Torp 0+1
Sunds
Mikkel Skov 2+3, Morten Handgaard 1+2, Kristoffer Handgaard 2+0, Simon Lauridsen 2+0, Søren Holm 1+1, Mattias Bust 1+1, Simon Holmer 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.