Benløse – Rødovre 5-2 (ligaherrer)

Rødovre fik budt hjemmeholdet Benløse op til en god dyst i den lille intime B-Hal i Ringstedcenteret. En ting Rødovre må ærge sig over, var den manglende effektivitet i powerplay!

Hjemmeholdet Benløse kommer foran på kampens første powerplay, da manden med overblikket Jesper Roland finder Rasmus Poulsen der scorer til 1-0. (klik på link, så ser du målet)

Gæsterne fra Rødovre arbejdede forbilledligt, men Benløse er svære at spille imod, kort efter 1-0 målet, fik Rødovre muligheden da de kom i powerplay, men uden scoring, og i tiden 16.47 kom muligheden da de spillede endnu et poweplay.

Igen uden succes, og som sådan var en stilling 1-0 vel ok set med Rødovreøjne inden kampen startede, men med rette kunne de ærge sig over den.

I anden periode er det Benløse der har to muligheder for at bringe sig afgørende foran, men begge powerplays bliver ikke udnyttet, så da Mathias Glass scorer kampens andet mål til 2-0 efter 34,32 min kunne det være afgørende.

Den stilling holdt periode ud og Rødovre fik muligheden igen, da de tidligt i 3.periode fik et nyt powerplay, men i stedet for at få spænding i kampen, scorede Mathias Glass i undertal efter en fin 1-2 med Mathias de Fries, så stod den 3-0.

Benløses målhaj er unge Mathias Glass, han fortsatte og med to mål på to min midtvejs i sidste periode, så lukkede han kampen til 5-0. trods Rødovre der havde forsøgt og arbejdet godt.

I slutfasen fik Rødovre pyntet blandt andet på et fint straffemål fra Nicolai Jensen.

Se alle highlights her

Martin Lytje, Benløse:

Niklas Nordh, Rødovre
En tuff match där vi visste att vi var tvungna ett göra en stark insats för att ta poäng. Vi startar matchen bra och är noggranna och disciplinerade vilket vi inte varit i våra tidigare kamper så det är positivt. Vi har lite problem att skapa ordentligt tryck och kommer inte riktigt till de chanser vi vill. Sedan blir många delar av matchen sönderlåsta och vi tappar lite rytm och måste spela mycket special teams. Vi går för det i slutet och det ska grabbarna ha all cred för. Tyvärr räcker vi inte till utan Benløse vinner rättvist.

MOM Benløse: Nicolas MacCabe och Daniel Nygaard
MOM Rødovre:

Benløse – Rødovre 5-2 (1-0, 1-0, 3-2)
Benløse:
Mathias Glass 4+0, Jesper Roland 0+3, Rasmus Poulsen 1+0, Mathias de Fries 0+1, Nikolaj Brixager 0+1
Rødovre
Jon Precht-Sparre 1+0, Nicolai Jensen 1+0, August Mathiassen 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.