Optakt weekendens ligakampe (damer)

I denne weekend bliver der spillet en kamp i vest, og fire kampe i øst.

I vest tager Fr. Blackhawks imod Herning Pirates, en kamp hvor Blackhawks er favorit. Blackhawks har dog to kampe denne weekend, nemlig pokalkamp lørdag, og turneringskamp søndag, så måske Herning kan se sit snit til at overraske, skulle nordjydernes ben være lidt tunge.

I øst byder denne weekend på nogle interessante og tætte kampe. Hvidovre er det hold som klart har favoritværdigheden, i deres kamp hjemme mod Jægerspris, de andre kampe er lidt mere åbne. For eksempel så ved man aldrig helt hvor man har Vallensbæk, men mon ikke Rødovre også får styr på den kamp, og trækker det længste strå. De to efterfølgende kampe er helt åbne. Stiller FFK op med duoen Sarah Poulsen og Martina Terrida, ja så får Vanløse det absolut ikke nemt. Og kampen mellem Lyngby og Rungsted-Hørsholm er også helt åben, det kommer helt an på hvor begge hold står på dagen.

Vest. 

Søndag d. 29/9.
Fr. Blackhawks – Herning.

Øst.

Lørdag d. 28/9.
Hvidovre – Jægerspris.
Vallensbæk – Rødovre.
Søndag d. 29/9.
FFK – Vanløse.
Rungsted-Hørsholm – Lyngby.

Foto. AaB – Fr. Blackhawks.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.