Pige floorball.

Sæsonen er godt i gang for pigerne, både kampmæssigt, men også med forskellige arrangementer.

I øst er turneringen i fuld sving, både i pige U11 flex, og pige U13 flex rækkerne. Pigerne har fået spillet en del kampe, og de gør det godt.

Nogle klubber har pigehold i ungdomsturneringen, for eksempel så har Benløse også et rent pigehold i U13 flex-rækken, det er Benløse 3. I vest har Frederikshavn også rene pigehold med i turneringen, her spiller Blackhawks 2 i U11 A-rækken, og Blackhawks 3 i U13 A-rækken. Blackhawks U15 piger spiller igen med i 1. division dame nord, her bliver det spændende at se, om de kan følge op på sidste sæsons succes. 

Der bliver også lavet flere sociale tiltag for pigerne. Rungsted-Hørsholm lavede for et lille stykke tid siden, en weekend tur for deres piger til Malmø. Her spillede pigerne med og mod Malmø’s piger, og pigerne fik hygget sig på tværs af holdene – fedt. Du kan læse meget mere om deres tur på deres facebookside.

Det er også blevet tid til camps i efterårsferien, og her er der også flere tilbud til pigerne. Selected player i Vanløse, skulle være meget tæt på udsolgt, og så har Rungsted-Hørsholm åbnet op for en ny pigecamp. Pigerne kan selvfølgelig også deltage i alle de andre camps i uge 42, så det er bare om at komme igang.

Det er super godt at se, at der sker en masse for pigerne ude i klubberne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.