Rødovre – Copenhagen 4-6 (ligaherrer)

Rødovre tog hjemme mod Copenhagen, og det var reelt nok kampen om 3.pladsen i liga øst, så der var meget på spil for netop 3.pladsen går videre til mellemspillet.

Det var gæsterne der viste at de var klar fra start, og efter første periode, så førte Copenhagen enkelt 0-3 på mål af blandt andet unge Elias Holmberg.

Så var den kamp vel afgjort, når Rødovre ikke kunne score i første periode, var det svært at se dem komme igen. Men ros til Rødovre for at komme igen, først var det Jannik Dalkvist der fik givet en livline til 1-3.

Rødovre overlede en udvisning og det gav mere tro, men Copenhagen punkterede det med målet til 1-4 ved dygtige Magnus Møller.

Det var stillingen inden de sidste tyve min af kampen, og med blot et mål scoret i 40 min, ja så lignede det stadig ikke et Rødovre comeback!

Men vupti, på to mål af Nicolai Jensen og et fra Jannik Dalkvist var Rødovre med igen, og gik fra 1-4 til 4-4 på 7 gode min i starten af tredje periode!

Så var kampen helt åben igen og næste mål kunne blive afgørende.

Stillingskrigen i den intense kamp varede frem til 54,25 min af kampen, så var svenske Andreas Hansson med den store rækkevidde der igen. Med to mål på to min bragte han gæsterne på vinderkurs til stillingen 4-6.

Rødovre forsøgte og forsøgte, men Copenhagen vandt den vigtige kamp.

Niklas Nordh, Rødovre

Vi gör precis som mot Hvidovre en dålig start på matchen. Jag vet inte vad det är som gör att vi inte kommer upp i nivå men vi måste helt klart få bort dessa starter. Vi gör för många misstag och det känner som vi inte riktigt är där mentalt. Vi spelar upp oss i andra perioden och sen tycker jag vi stundtals spelar riktigt bra mot slutet av matchen. Har vi den energin genom en hel match så kommer vi vara tuffa att slå oavsett motstånd. Vi måste bara se till att få bort våra dalar som just nu är alldeles för djupa. Copenhagen är effektiva och straffar oss lite för enkelt idag och vår dåliga start kostar oss helt klart segern.

Mattias Hacke Johansson, Copenhagen:
Vi gør igen en ok indsats totalt set hvis vi kigger på det resultatmæssigt. Det er godt at vores anden og tredje kæde spiller 2-2 i kampen og der er flere spillere i de kæder der viser at de er på vej i den rigtige retning. Der er enkelte aktioner og kombinationer der er gode og hvor vi scorer vores mål men det er anderledes at spille overfør Rødovre og den måde de spiller på. Andreas Hansson viser igen at han har evne at være den der kommer op stort når tingene stilles på sin spids. Vi savnede til dages kamp Freden og Tamminen og havde derfor en ny første kæde hvor især Patrick Falkenberg Møller viser hvor brugbar en spillere han er og løser sin opgave som center meget godt. Det er skønt at vi har mange muligheder i truppen og der er konkurrence på alle pladser og jeg føler mig ret sikker på at lige som sidste sæson kommer vi at blive stærkere og stærkere før hver kamp vi spiller.

MOM Rødovre: Oliver Have og Jannik Dalkvist
MOM Copenhagen: Rasmus Engelhardt, Andreas Hansson og Pontus Kozan

Rødovre – Copenhagen 4-6 (0-3, 1-1, 3-2)
Rødovre
Nicolai Jensen 2+0, Jannik Dalkvist 2+0, Jon Sparre 0+1, Morten Guido 0+1, Andreas Kleczewski 0+1
Copenhagen
Andreas Hansson 4+0, Magnus Møller 1+1, Patrick Møller 0+2, Pontus Kozan 0+2, Elias Holmberg 1+0, Jeppe Hove 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.