Pige floorball.

Et sammensat hold, med piger fra Vanløse, Greve og Hvidovre, spillede lørdag mod et dygtigt svenske pigehold, fra Grantofta IBK. Trods en god start, tabte det sammesatte pigehold 1-8, men vigtigst af alt, så havde alle pigerne det sjovt, og de syntes at det var fedt at spille.

Hvidovre Attack, blev for et stykke tid siden, kontaktet af det svenske pigehold, som gerne ville spille denne træningskamp. Det var en super god oplevelse for pigerne, og dejligt at klubberne kan hjælpe hinanden, så mere af det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.