Sunds – Brønderslev 9-5 (ligaherrer)e

Brønderslev viste god energi i dagens udekamp mod Sunds, og hjemmeholdet måtte slide for det. Efter de første 20 min, ja der stod den 1-0 til hjemmeholdet på en scoring fra Søren Holm.

Sunds var favoritter, men gæsterne bed fra sig.

Efter pauseteen, så kom Sunds særdeles stærkt ud, og da der var spillet 2,59 min af anden periode, ja så havde Sunds scoret 3 mål og øget til 4-0!

Så kunne det ligne at Sunds ville trække fra og køre gæsterne over, men Brønderslev kløede fint på og fik reduceret til 4-1, men Mikkel Skov var der blot 22 sekunder senere og scorede til 5-1.

Brønderslev overlede at få en spiller udvist og da Sunds fik så fik en udvisning kort efter, ja den udnyttede gæsterne til at score til 5-2, den stilling holdt anden periode ud, hvor begge hold endte med at spille 4 mod 4.

Målfarlige Sahlman fik reduceret til 5-3, men inden det blev spændende fik Sunds øget til 6-3, men Brønderslev var der igen og reducerede til 6-4 blot 7 sekunder senere.

Så var der spænding, for næste mål kunne afgøre kampen, og det blev Sunds der fik den scoring med små 7 min igen da Mathias Lauridsen scorede til 7-4.

Brønderslev fik scoret til 7-5, men da Sahlman blev udvist i tiden 58,19, så var det ligesom afgjort og Sunds lukkede kampen til 9-5.

Sunds havde deres moment da anden periode startede, og det blev reelt afgørelsen på kampen. Brønderslev viste de har ambitioner, men lykkedes ikke med at få point.

Matias Nordmann, Sunds:

Vi havde bolden størstedelen af kampen og er simpelthen ikke effektive nok. Vi viser i 9 minutter i anden periode, at vi kan skabe mål og chancer. Dette skal vi arbejde videre med. Brønderslev straffer os tre gange på personlige fejl. De to andre mål bliver scoret i powerplay. 2 ud af 2 i powerplay er skarpt. Vi må i træningslokalet og forbedre boksen.

Jarkko Rinne, Brønderslev

MOM Sunds:

MOM Brønderslev: Berg, Sahlmann og Letinen

Sunds – Brønderslev 9-5 (1-0, 4-1, 4-3)
Sunds
Mikkel Skov 2+0, Jonas Højmark 1+1, Mathias Lauridsen 1+1, Morten Handgaard 0+2, Søren Holm 1+0,
Mads Jespersen 1+0, Esben Køhler 1+0, Simon Lauridsen 1+0, Andre von Enckevort 1+0, Simon Holmer 0+1
Brønderslev
Lauri Berg 2+1, Mathias Olesen 1+1, Ilmari Lethinen 0+2, Niklas Sahlman 1+0, Richard Foltinek 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.