Weekendens ligakampe kort (damer)

Der blev spillet fem kampe i weekenden, en i vest, og fire i øst. To kampe blev udsat, det var kampene mellem Jægerspris og Vallensbæk, samt Benløse og Rungsted-Hørsholm.

Vest.
ÅFK – AaB 3-10 (1-1, 1-6, 1-3).
AaB havde spillet i det meste af kampen, mens Aarhus med en del nye og unge spillere, kæmpede alt hvad de kunne. Kampen lignede lidt sidste uges pokalkamp mellem de to hold. Eneste forskel fra sidste uge var, at AaB var noget mere effektive, specielt i 2. Og 3. Periode. I 1. periode havde AaB også mange og store chancer, men Anna Bang, der var kommet retur fra barsel, gjorde det helt fantastisk i Aarhus målet.

Øst.
Copenhagen – Vanløse 10-0 (2-0, 4-0, 4-0).
Som forventet, foregik det meste af spillet på Vanløses banehalvdel, afbrudt af nogle få angreb mod Cph. Vanløse stillede med blot syv markspillere på dagen, dog med deres normale keeper Heidi Kotschwara, som også var kommet retur fra barsel. Copenhagen havde et hav af afslutninger, men Vanløse gjorde det godt. Emma Vistisen var glædeligt tilbage på banen for Cph., efter hendes skade, hun spillede dog ikke fuldt ud endnu.

Helsingør – Hafnia 0-4 (0-1, 0-1, 0-2).
Det var tydeligt at Helsingør havde valgt at spille meget defensivt mod Hafnia, hvilket gjorde det svært for gæsterne. Hafnia fik dog sat et par flotte mål ind af Ida Priskorn, og via lidt tilfældigheder foran Helsingør’s mål, vandt de kampen 0-4.

Lyngby – Sydsjælland 2-5 (1-1, 1-3, 0-1).
Sydsjælland har lidt udfordringer, og måtte se sig taberdømt i pokalkampen, i sidste uge, så det var dejligt at se at de igen kunne stille hold. Kampen blev spillet i et hæsblæsende tempo, hvor begge hold fulgtes ad, helt frem til anden periode. Derefter lagde Sydsjælland massivt pres på Lyngby, hvilket gav pote. Kampen bar præg af en del udvisninger, så begge hold fik spillet en del under og overtal.

Greve – FFK 4-7 (1-3, 1-3, 2-1)
Det var begges holds første kamp efter sommerferien, så alle var spændte på at se, hvor holdene stod. FFK havde et super stærkt makkerpar Sarah Poulsen, samt den noget yngre Martine Terrida. De gjorde det utroligt svært for Greve damernes forsvar, og tilsammen lavede de to 12 point. Kampen blev spillet i et højt tempo, og var mere lige end hvad resultatet viser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.