Hvidovre – Rødovre 8-5 (liga herrer)

Med en stribe landsholdsspillere der skiftede fra Rødovre til Hvidovre, så var det på mange måder en interessant kamp. Historiske set har Rødovre været storebror med naboerne Hvidovre som lillebror.

Nu er rollerne byttet rundt hvilket dagens 8-5 sejr viste.

Den hjemvendte søn er Kenneth Danielsen der startede karrieren i Hvidovre, og sidenhen har han spillet i Sverige og Copenhagen, men lagde staven på hylden efter forrige sæson.

Han er tilbage, og han viste at han ikke har tabt niveau! Det var Emil Odfelt der åbnede kampen med det første mål til 1-0 i et godt tryk fra Hvidovre, som udbyggede til 3-0 inden Rødovre fik en åbning.

For Hvidovre fik en spiller udvist, men Rødovre fik ikke scoret i deres powerplay, i stedet slog Kenneth Danielsen til og scorede til 4-0.

Så havde Hvidovre markeret hvem der havde overhånden

I anden periode reducerer Jannik Dalkvist tidligt til 4-1, men Hvidovre trykker på og 3 mål på 3,44 min gjorde de øgede til 7-1.

Rødovre slog nu ikke op i banen, det kan nok være Hvidovre slap foden på speederen lidt men Rødovre fik holdt Hvidovre fra flere mål.

Inden de sidste 20 min, ja der kom Rødovre tilbage, ikke nok til at skabe spænding i kampen,  For nok kom Rødovre på 8-4 i tiden 52,09, men med to udvisninger nærmest i streg til Rødovre, så punktede det håbet om et comeback.

Slutteligt endte det 8-5.

Claus Nisbeth, Hvidovre:
En fin åbning på den nye sæson for os foran et godt fremmøde i Avedøvre Idrætscenter. Vi viste acceptabel kynisme i kampens første 30 min, men slutter desværre kampen ret så ukoncentrerede, hvilket gav for lette mål til udeholdet, der kunne pynte på resultatet. 

Niklas Nordh, Rødovre
Vi fick en otroligt dålig start av matchen och det kändes som vi inte riktigt var där mentalt. Hvidovre var mer sugna på spel och vi var allt annat än etta på bollen. Vi släpper in många onödiga mål på rena misstag och får inte alls den start vi önskar. Det blir tillslut lite för stort försprång för Hvidovre och vi kan inte riktigt komma tillbaka efter det. Alla eloge för att vi ändå inte ger upp och ger det ett försök. Trots ganska dåligt spel så höjer vi oss och kan få in några bollar i andra halvan av kampen.

MOM Hvidovre: Claus Nisbeth, Emil Odfeldt og Kenneth Danielsen
MOM Rødovre: Jannik Dalkvist, Nicolai Hammer, Mikkel Gotfredsen

Hvidovre – Rødovre 8-5 (4-0, 3-1, 1-4)
Hvidovre
Emil Odfelt 3+1, Kenneth Danielsen 2+1, Mathias Thorsen 2+0, Jannik Trolle 1+1, Anders Grønborg 0+1, Marko Krogsgaard 0+1,
Claus Nisbeth 0+1
Rødovre
Jannik Dalkvist 1+0, Nicolai Hammer 2+0, Nicolai Jensen 0+2, Daniel Lund 1+0, Rasmus Kiel Jensen 1+0, Mikkel Godtfredsen 0+1, Mads Kristensen 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.