Optakt midtugens ligakampe (damer).

Midtugen byder på hele seks kampe, to i vest, og fire i øst, den ene spilles allerede i dag.

I vest skal Herning Pirates fortsætte med det fine spil, fra deres pokalkamp mod Haubro, hvis de skal vinde over ÅFK. Modstanderne fra Aahus har fået deres rutinerede keeper tilbage, så det bliver nok ikke lige så nemt som i pokalkampen.

I Aalborg er der lokalopgør, hvor AaB tager imod Aalborg Flyers. AaB er et super stærkt hold, som er rigtigt godt kørende, så det bliver ikke en nem opgave for Flyers.

I øst tager Benløse imod Vallensbæk, og her blevet det spændende at se hvad Benløses nye træner Henrik Sørensen har i ærmet. Vallensbæk ved man dog aldrig hvor man har, så det bliver absolut et interessant opgør.

Rødovre skal spille deres første rigtige kamp i sæsonen. Modstanderne er FFK, som sidst spillede en flot kamp mod Greve. Meeen med den tilgang Rødovre har fået, så må Rødovre have favoritværdigheden i denne kamp.

Lyngby får det ikke nemt i deres hjemmekamp mod Hvidovre. Hvidovre er helt klart et af de tre hold, som skal gå videre til slutspillet i øst. Og med deres intakte trup, så burde det være en smal sag for Hvidovre, at tage tre point med hjem.

Sidste kamp er Rungsted-Hørsholm, som får besøg af Vanløse. Rungsted-Hørsholm vandt 1. division i øst sidste sæson, men hvis Vanløse kan stille med en lidt bredere trup, samt deres normale keeper, så er kampen helt åben.

Midtugens kampe ser således ud.

Vest:
Onsdag d. 18/9.

Herning Pirates – ÅFK.
Torsdag d. 19/9.
AaB – Aalborg Flyers.

Øst.
Tirsdag d. 17/9.

Benløse – Vallensbæk.
Onsdag d. 18/9.
Rødovre – FFK.
Lyngby – Hvidovre.
Rungsted-Hørsholm – Vanløse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.