Sunds – Benløse 4-2

Topkampen på heden blev særdeles intens og en enkelt spiller måtte en tur på skadestuen med en flænge over øjet, forhåbentlig er Mads Jespersen klar igen, så han i næste weekend kan drage med U19 landsholdet til Polen.

Gæsterne fra Benløse kom foran 0-1 ved Mikkel Christensen på sit 10.sæsonmål, den stilling holdt perioden ud, hvor Benløse var en mand i overtal de sidste 41 sekunder af perioden og hvor gæsterne havde fat om kampen.

Benløse fik ikke noget ud af deres powerplay og i stedet blev det Morten Handgaard der udlignede i anden periode til 1-1.

Søren Holm er en målfarlig herre og han bragte Sunds på 2-1 midtvejs i kampen med sit 17.point i denne sæson, hvor Sunds langsomt fik bedre fat i kampen.

Udligningen i den tætte kamp kom i tiden 35.59 da spilleren med overblikket Jesper Roland fra Benløse scorede til 2-2, og dermed var der lagt op til en intens 3.periode.

Den startede Benløse med at være en spiller i undertal, da tilbagevendte Daniel MacCabe blev udvist.

Sunds udnyttede ikke muligheden, men det gjorde Sunds topscorer Mikkel Skov efter 47.09, da han scorede til 3-2 med sit 40.point i sæsonen.

Kort efter måtte Benløse igen se en spiller udvist, og denne gang svigtede Sunds powerplay ikke, da Kristoffer Handgaard scorede til 4-2.

Så havde Benløse travlt, og med 10 min af kampen tilbage var der tid nok!

Men Sunds lukkede af og Benløse fik ikke scoret mere selvom keeper Emil Lindstrøm blev taget ud, og desværre for Benløse laver de i slutfasen en fejlagtig udskiftning, som der blev brokket sig over, og så måtte Benløse spille i undertal de sidste 54 sekunder af kampen.

Sunds afviser dermed Benløse, der taber for anden kamp i træk, ikke ofte det sker. Benløse bliver nummer 3 i ligaen, mens Sunds har en topkamp i Frederikshavn om førstepladsen i ligaen!

Mikkel Skov, Sunds
Vi kommer skidt fra start i første periode, hvor Benløse får trykket os meget ned mod eget mål. Vi er til dels heldige med, de ikke er skarpe nok i deres afslutninger, samtidig med at Julian står en virkelig god kamp. Det er med til vi kun er bagud med 1 efter de første 20 minutter. I pausen får vi justeret lidt og kommer meget mere med i kampen. Herefter spiller vi rigtig gode 40 minutter hvor vi spiller meget disciplinæret i defensiven, hvilket er den store årsag til, at vi hiver sejren hjem.

David de Fries, Benløse
En velspillet og intens kamp mellem to mandskaber der kæmpede for hver en meter. Vi sidder tungt på de første 20 min, men får kun én scoring med fra den gode periode.

Sunds overlever undertallet i starten af 2.periode og får derefter spillet sig ind i kampen og udnytter deres moment til at få bragt sig foran. Selvom vi får udlignet kommer vi ikke tilbage i samme gear som i første periode, og da vi bliver ramt af adskillelige udvisninger i 3. Periode hindrer det comebacket.

Sunds – Benløse 4-2 (0-1, 2-1, 2-0)
Sunds
Morten Handgård 1+0, Kristoffer Handgaard 1+0, Søren Holm 1+1, Mikkel Skov 1+1, Jonas Højmark 0+1, Andre von Enckevort 0+1
Benløse
Mikkel Christensen 1+0, Jesper Roland 1+0, Daniel Nygaard 0+1, Daniel Nygaard 0+1

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.