Copenhagen – Vanløse 12-3

Første Parbo endte med 4-0, egentlig skulle der vel stå første periode, men du får et gæt, hvem var med i alle 4 mål for Copenhagen, jo selvfølgelig Nikolaj Parbo med 2 mål og 2 assister.

Vanløse kom ud med god energi til anden periode, men skulle de have været med i kampen, så skulle de have scoret til 6-3 i deres powerplay, hvor Andreas Freden ellers blev spillet fri foran mål, men den ellers træfsikre svensker ramte ikke bolden!

Stillingen var 6-2 inden de sidste tyve min af kampen, og skulle Vanløse ind i kampen, så skulle de have mål, så da U19 landsholdsspilleren Jonathan Carlsen scorede til 7-2, så fusede gassen af ballonen, og Copenhagen kunne lidt for enkelt cruise sig til en 12-3 sejr.

Den store forskel var Copenhagens førstekæde der er godt kørende!

Som spiller vil man gerne noteres for sine point, og Copenhagens velspillende Pontus Kozan fik ikke lige gjort opmærksom på dette, så han mangler faktisk en assist på kampprotokollen.

Hos Vanløse var der flere der gjorde det fint, Daniel Jørgensen har vist fine takter efter comeback, men som hold mangler Vanløse at holde niveau i 60 min.

Mattias Hacke Johansson, Copenhagen
Vi kommer op på 6.5/7 på en 10 skala i dag hvor især vores 1:e kæde gør det godt resultatmæssigt, der findes stadig stor plads for forbedring hos dem og jeg regner med vi er helt på plads med den kæden når vi når slutspillet. Vores anden kæde laver dagens flotteste mål hvor man får rullet bold og brugt bevægelse og førstegangsaktioner på en fantastisk måde.
Vi spiller kampen i dag på to kæder men får brugt 14 af 16 spillere.

Desværre var jeg en meget arg mand i sidste perioden og efter kampen fordi jeg syntes Vanløse opfør sig meget svinskt og spiller langt over grænsen for hvad der er i orden. Hvis tanken er man skal satse på de unge i Vanløse så er der i hvert fald nogen der skal lære dem om hvordan man har det rette fokus og hvad “sportsmanship” er, jeg håber det var kun i dag de opførte sig sådan her og man skal nok få snakket om hvordan tilskuere skal opføre sig fordi det var ikke kønt i dag. Jeg har selv spillet og været træner i Vanløse og det billede jeg fik af dem i dag er ikke det Vanløse jeg kender. Jeg tror og håber det er sidste gang jeg oplever en sådan opførsel fra Vanløse og vi kan allesammen have dårlige dage så lad os håbe det her var en sådan dag fra deres side.

Alexander Sundsfjord, Vanløse
Kollektiv offday – hvor intet lykkedes for os og alt for dem. Ikke meget at tage med fra kampen og vi er videre til næste opgave

Copenhagen – Vanløse 12-3
Copenhagen
Nikolaj Parbo 3+4, Andreas Hansson 3+2, Pontus Kozan 2+1, Jonatan Carlsen 2+0
Magnus Møller 1+1, Mads Nørregaard 1+0, Villads Crawford 0+1, Christian Holmsten 0+1
Vanløse
Morten Guido 0+2,Simon Lehnert 1+0, Nicklas Møller 1+0, Nicolai Børner 1+0, Rasmus Bømervang 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.