Hvidovre – Rødovre 1-6

Det var en spændende kamp, der kunne blive særdeles intens og spændende., men Rødovre viste skarphed og lukkede reelt kampen på en særdeles god første periode.

Hvidovre havde Emil Odfelt med i truppen, og den tidligere Rødovrespillere gjorde nok sit, men det var ikke nok.

Hvidovre er igang med at sluses de mange nye Rødovrespillere ind, og spørgsmålet er hvor gode bliver Hvidovre, når alle de nye er kørt ind på holdet.

Nicolai Hammer åbnede for Rødovre med mål for anden kamp i træk (og andet mål i denne sæson), så stod den 0-1 og den stilling holdt i 9 min, hvor begge hold søgte mulighederne.

Men på 58 sekunder eller var det 1.28 min (svært at tyde på kampprotokol), ja her afgjorde Rødovre kampen med 3 mål!

Andreas Kleczewski, Niklas Nord og Kalle Taminnen bragte gæsterne på 0-4, en stilling der holdt perioden ud. Sidstnævnte er blot 15 år gammel!

Rødovre havde ikke travlt, og nok ville Hvidovre gerne og de havde muligheder, men perioden endte uden mål, og der skulle såmænd et selvmål til, for at Hvidovre kom på måltavlen efter 44 min af kampen.

Hvis det gav forhåbninger om comeback, så slukkede Rødovre den ambition med Brian Jensens mål til 1-5.

Slutteligt vinder Rødovre 1-6, i en kamp hvor Hvidovre ved stillingen 0-4 og 1-5 ikke kunne score på powerplay, og dermed kunnet have kommet lidt ind kampen.

Søren Jønsson, Hvidovre
Det var lagt op til en gyser og er god gamle dags derby. Desværre finder vi ikke tændingen og jeg får ikke sat holdet godt nok op taktisk. Dette giver desværre et for stort forspring til Rødovre. Vi får ellers styr på defensiven, men får aldrig rigtigt sat vores chancer. Rødovre spiller godt og lykkes med deres taktik og vinder fortjent.

Niklas Nordh, Rødovre
Vi kommer till spel med i stort sett ordinarie lag.
Det var viktigt för oss att vi tog uppgiften seriöst och spelar med disciplin och hjärta vilket jag tycker vi gör genom hela kampen.

Vi får tidigt press och spelar väldigt bra i första perioden och går till ledning rättvist med 4-0. Där lägger vi lite grunden och jag kan känna att vi i studier slår av lite på tempot och är nöjda med resultatet. Hvidovre spelar också upp sig och är mer noggranna i sitt försvarsspel vilket gör det lite svårare för oss. Vi får inte riktigt ut anfallsspelet i andra halvan av matchen och borde egentligen kunna vara mer effektiva. Samtidigt bevakar vi och kontrollerar matchen bra och vi släpper inte till några dumma chanser till dem.

Vi har lite att jobba på men det är ett steg i rätt riktning och vi ser många fina tendenser idag som vi ska bygga vidare på.


Laget i sin helhet gör en bra kamp men jag måste lyfta fram Nicolai Hammer som gör en av sina bästa matcher i år. Han tar mer ansvar och spelar med mer självförtroende nu och är otroligt stark när han vågar utmana sin back. Dessutom får han plussa på med ett väldigt fint mål. Likaså gör vårt svenska nyförvärv Jakob Ohlsson en väldigt stark kamp från sin backplats då ha sprider lugn, spelar med fart och är stenhård i sitt närkampsspel. Jag tror inte han förlorar en närkamp i sitt hörn idag.


Nu blickar vi framåt med tre viktiga matcher för att spela upp oss och hitta en högre nivå vilket jag vet att vi har i oss.

Hvidovre – Rødovre 1-6 (0-4, 0-0, 1-2)
Hvidovre
Rødovre
Niklas Nordh 2+1, Andreas Kleczewski 1+1, Nikolaj Jensen 0+2, Nicolai Hammer 1+0, Kalle Taminen 1+0, Brian Jensen 1+0, Rasmus Schjerlund 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.