Hvor skal pengene komme fra…

I weekenden afholdes forbundets årsmøde, og det centrale spørgsmål er.

Økonomien.

Det på den korte bane og på den lange bane.

Her og nu har forbundet behov for at få penge i kassen, og på sigt skal forbundet om 4 år have en positiv egenkapital, det med udgangspunkt i en negativ egenkapital i dag på omkring 1,5 millioner.

Det bliver dyrere for en klub at være medlem af forbundet, og ligeså vil der være en her og nu opkrævning.

Jeg forstår godt de klubber der overvejer, skal vi være medlem af forbundet, når vi som lille og ny startet klub, og dem er der mange af, skal til at betale ret mange penge, uden at vi her og nu får noget ud af det.

Vi kan melde os ind i DGI i stedet.

Jeg forstår godt de klubledere der tænker således.

Mit modargument vil være, hvis I som klub har ambitioner om at vokse, at i som klub gerne vil tilbyde børne og ungdomsfloorball, måske ikke endnu, men det er den vej I gerne vil.

Så skal I bakke op om forbundet, for nok giver det ikke Jer noget her og nu, men når klubben kommer i gang, så vil I profitere af fællesskabet.

De klubber der ‘hygger’ sig med motionsfloorball og INGEN ambitioner har om andet, jamen bliv ved med det.

Hvordan du så end vender og drejer det, så er der et underskud på 900.000 der skal dækkes, og det kan kun komme fra klubberne.

Om det er den ene eller den anden model, ja den vil have fordele og ulemper, men regningen skal betales, og vil du sporten, så bakker klubben op om de tiltag der koster her og nu.

Til gengæld, må og skal klubberne stille krav om at der så kommer konkrete tiltag fra forbundet, der kan komme klubberne til gode.

Valget er dit som klub, vil du bakke op om fællesskabet, selvom det her pog nu koster for din klub, eller vil du lade dem der bakker op om at betale, og kan du så se de klubledere i øjnene om 5 år, når/hvis I begynder at gøre brug af forbundets tilbud, velvidende at din klubs bidrag ikke var der, mens andre tog ansvar.

Jeg respektere de klubber der siger, den regning vil vi ikke betale, det er deres valg som de skal kunne stå inde for, og jeg forstår til fulde de klubber som med et begrænset budget, pludselig skal finde penge, de kunne have brugt på egen klub. Men overvej at brug pengene på fællesskabet.

 

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.