Ligaens bedste spillere 6-10

Så er toppen ved at være der, her følger spillerne rangeret 6-10.

6.Marko Krogsgaard, Rødovre
Den elegante landsholdsback kan det hele, han spiller i højt tempo, hurtigt i pasningsspillet og med et våben i afslutningerne udefra, som kun få kan. I de foregående to sæsoner har han lavet 59 point som back. Krogsgaard er en klassespiller, og et af de mest sikre kort til VM truppen

7. Daniel Nygaard, Benløse
Han har i den grad taget skiftet op i denne sæson og været outstanding. Han er hurtig, læser spillet og kan afslutte udefra. 34 point i grundspillet er klasse, og han er et af de mest sikre kort til VM truppen

8. Kenneth Danielsen, Copenhagen
VM 2016 blev sidste landsholdsaktion for angriberen der takkede af på landsholdet. Sidste lavede den farlige angriber 37 point, men på et noget stærkere Copenhagen mandskab, men i denne sæson har han spillet i sin ungdomsvår. 44 point i grundspillet er klasse i denne sæson

9. Jannik Trolle, Rødovre
Han er en klassespiller der altid giver sig 100%, han har været ramt af sygdom i denne sæson, men han ser ud til at være tilbage  på det gamle niveau lige i tid til slutspillet. Trolle har vinnarskalle og igen et af de mest sikre kort til en VM trup

10. Stefan Hedorf, Benløse
Han har været VM topscorer og debuterede på A-landsholdet som 16 årig. Han er en fornøjelse at følge på banen, hele tiden i bevægelse og med en teknik der gør at det kan gå særdeles hurtigt i boldomgangen. Han kom til Benløse efter jul, og har allerede lavet 16 point.

Du kan læse om de øvrige her

Nummer 11-20
Nummer 21-30
Nummer 31-40
Nummer 41-50

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.