DM semi Benløse – Sunds

1.semi
En meget taktisk affære hvor ingen havde lyst at åbne op, og de få muligheder der kom, var efter personlige fejl.

Så det var først i anden periode da Mikkel Christensen på et af sine få indhop i kampen viste niveau og på en fin pasning fra Mathias de Fries på et frislag.

Chancerne var få, og 2-0 scoringen kom i anden periode som åbnede lidt op, og et selvmål fik Sunds med i kampen, men evige farlige Mathias Glass lukkede kampen med 3-1 scoringen og selvom der var 12 min tilbage af kampen så kom der ikke flere mål i kampen.

Begge hold kørte på to kæder hele kampen, omend at Benløse kunne sætte deres 3.kæde ind som aflastere. I en tæt serie kan det være afgørende.

Benløse – Sunds 3-1 (0-0, 1-0, 2-1)
Benløse
Mikkel Christensen 1+0, Mathias Glass 1+0, Peter Pfneiszli 1+0, Mathias de Fries 0+1, Jesper Roland 0+1
Sunds
Selvmål 1

2.semi
Det er måske den bedste kamp der har været spillet i denne sæson, og det var et drama og noget af en intens kamp, hvor Sunds havde muligheden for at udligne til 1-1 i serien, men ikke var skarpe da de skulle afgøre.

En levende første periode blev åbnet med Stefan Hedorfs åbningsmål til 1-0 til Benløse, men blot 16 sekunder udlignede Simon Lauridsen til 1-1 og 35 sekunder scorede lillebror Mathias Lauridsen til 1-2, ikke det hjemmeholdets mange tilskuere havde regnet med.

Men Benløse kom stærkt igen og efter første periode stod den 3-2.

Sunds kom stærkt ud i anden periode og det var en periode af høj klasse og på 3 mål, gik de til 3-5 som var stillingen halvejs i kampen.
5-6 stod den inden de sidste 20 min af kampen, efter begge hold havde udnyttet et powerplay.

3.periode blev Sunds svanessang, for da de skulle slå til, kunne de ikke, men inden da havde Benløse bragt sig foran med 7-6 på en god start af sidste periode med 2 mål på 5 min, scoringen til 7-6 sat ind af Milan Adam.

Milan Adam var i centrum kort efter, da han fik en 5 min udvisning i tiden 45.36. Det var muligheden for Sunds, som scorede et flot første mål i deres eneste powerplay, og med 5 min, så kunne de trække fra og lukke kampen.

Sunds fik scoret til 7-7, men det var næsten som de 5 min løb ud, godt kæmpet af Benløse, mens Sunds ikke fik det powerplay til at køre, og målet var mere en tilfældighed, var det Sunds der var ved at køre træt?
Benløse havde friske kræfter de kunne sætte ind, den mulighed havde Sunds ikke.

Landsholdsbacken Daniel Nygaard blev matchwinner med sin scoring til 8-7.

Benløse fik en udvisning med 1.02 tilbage af kampen, men det lykkedes ikke og dermed fører Benløse 2-0, i en kamp hvor Sunds havde mulighden

Benløse – Sunds 8-7 (3-2, 2-4, 3-1)
Benløse
Mathias Glass 2+2, Stefan Hedorf 2+2, Jesper Roland 1+1, Mathias de Fries 0+1, Milan Adam 1+0, Daniel Nygaard 1+1, Peter Pfeizsli 1+0, Milan Adam 1+0
Sunds
Mikkel Skov 2+1 , Simon Lauridsen 2+1, Søren Holm 0+1, Mathias Lauridsen 2+0, Andre von Enckevort 1+1, Mads Jespersen 0+1

 

 

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.