DM semifinale Frederikshavn – Rødovre

Begge hold vandt deres kvartfinaler med 3-0, Frederikshavn særdeles sikkert mens Rødovre måtte ud i overtid i den første kamp mod Copenhagen.

Rødovre er et stærkt slutspilshold, der ved hvornår de skal være der, og omend Frederikshavn kommer med et offensivt arsenal, så har Rødovre en solid defensiv, og de har spillerne der kan slå til.

Hjemmeholdet har to af ligaens farligste angribere, Andreas Glad og Niklas Juul kræver ikke meget plads og det går stærkt når de har bolden.

Men Frederikshavn har andre stærke esser som Rødovre skal holde øje med, den tidligere topscorer Kim Høst, så er der Nicolai Flyvholm samt Jonathan Velgaard der skal vise han kan levere på den store scene.

Forsvarsmæssigt er det Jesper Schmidt der sammen med Rasmus Bengtsson skal være det solide bolværk, og så Rasmus Overgaard til at ramme formen igen.

3 af de yngre spillere bliver spændende at se i en DM semi, Rasmus Larsen, Dennis Torp og Kasper Kajgaard, hold øje med dem.

Så er der den sikre skanse, i Anders Kjær i målet.

Rødovres defensiv skal som altid være det omdrejningspunkt der sikrer sejren, for selvom Rødovres defensiv er stærk, så ligger styrken i at de har defensive spillere der kan levere den anden vej som meget få.

Marko Krogsgaard Frederik Kobberup og Jannik Trolle er outstanding som backer og de øvrige backer holder niveau ligeså.

Offensivt, der har Rødovre nogle spændende profiler, der skal vise de kan levere stabilt og på højeste niveau, så Andreas Kleczewski, Jannik Dalkvist og Nicoali Børner er dem der skal vise deres værd.

Afgørende bliver det hvem der får grebet om kampen og ikke mindst hvem der tør holde i bolden og spille den rundt, samt at der er nogle spillere der skal vise de kan på dette niveau.

Det kan kun blive en fed semifinaleserie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.