DM semifinale Benløse – Sunds

Det bliver en særdeles interessant kamp mellem de to mandskaber. Benløse er grundspillets vindere og må påtage sig rollen som favoritter.

I grundspillet vandt Sunds hjemme i overtiden, og på Benløses hjemmebane blev det til en knusende 6-1 sejr, men det under forhold der var skandaløse for begge hold, i forhold til forberedelser, da mange af holdets spillere var involveret i alt for mange kampe på kort tid.

Nu kommer begge hold så med friske ben, begge med sikre 3-0 sejre i deres kvartfinaler.

Hvad kan så ventes fra kampene i weekenden, for Benløse vil de tage grebet om kampen, og have bolden meget og komme frem til chancer via deres meget bevægelige spil. Duoen Jesper Roland og Mathias Glass virker til at kunne finde hinanden i søvne og de skal nok skabe muligheder!

Benløse skal være opmærksomme på Sunds omstillinger, for Sunds har et homogent hold, ikke med ligeså stærk bredde som Benløse, men de har Mikkel Skov, som på egen hånd kan skabe meget. Ham skal Benløse have styr på.

Sunds skal have tålmodighed, de har før med succes stået dybt i banen og ladet Benløse komme, men deres gode spillere har skærmet af og fået Benløse ud i afslutninger fra områder hvor afslutninger er presset. Det skal de lykkedes med og så skal de være skarpe på deres omstillinger.

Mikkel Skov er i særklasse, men nu skal andre spillere vise de kan være med på dette niveau, de har potentialet til det, så spændende at se.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.