Frederikshavn – Helsingør 15-1

Det var one way traffic i Frederikshavn, da hjemmeholdet kørte bundholdet ud af banen og vandt 15-1.

50-8 lød skudstatistik efter kampen, og Helsingør lykkedes at score ved stillingen 15-0, da rutinerede Jonas Hviid scorede i powerplay i tiden 58.48, så Frederikshavn var næppe tilfreds med ikke at få holdt nullet. Mon Hviid egentlig er den spiller der har lavet mål i flest sæsoner i ligaen?

Frederikshavn rullede på i højt tempo og efter 38 sekunder havde anfører Kris Jensen bragt hjemmeholdet foran 1-0.

Netop anfører Kris Jensen og Nicolai Flyvholm var gode for hjemmeholdet, mens Helsingør i Nicolai Hammer har en spiller der holder niveau og så viste egentlig ligapensionerede Jonas Hviid sine kvaliteter.

Søren Frederiksen, Frederikshavn
Der var spil til et mål. Helsingør stod godt foran mål og forsøgte sig på contra. Et pp skulle der til at få dem på tavlen. Hvor Jonas Hvid scorede, han var generelt den eneste trussel de havde.
Jeg er rigtig godt tilfreds med kampen, hvor vi viser vi har god bredde i truppen. Med Andreas Glad, Kim Høst og Niklas Juul ude (Juul spillede fire skift i 3. Periode) og stadig spiller vi på 3 kæder, det viser styrke.

Jesper Frank, Helsingør
“en kamp det blev så svær som forventet. Blackhawks blæste derudaf i højt tempo fra kampens start og spillede fremragende. Vi fik aldrig vores defensiv til at fungere så det blev til (for) mange baglænsmål”

Frederikshavn – Helsingør 18-1 (5-0, 6-0, 7-1)
Frederikshavn
Nicolai Flyvholm 3+1, Jonathan Velaard 2+2, Jesper Schmidt 2+1, Anders Jørgensen 1+2, Jonas Johansen 2+0, Kris Jensen 1+1, Simon Møller 1+1, Glenn Christiansen 0+2, Dennis Torp 0+2, Kasper Kajgaard 1+0,  Jonas Nordheim 1+0, Jonas Johansen 1+0, Niklas Juul 0+1, Rasmus Overgaard 0+1
Helsingør
Jonas Hviid 1+0, Nicolai Hammer 0+1

blog floorball frederikshavn

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.