Optakt weekendens ligakampe (damer).

I denne weekend er der en kamp i vest, og fem kampe i øst.

Den ene kamp i øst, er et regulært topopgør mellem rivalerne fra Copenhagen og Hvidovre, en kamp der er helt åben.

Vest.

Det er blot en uge siden, at damerne fra Herning var en tur nord på, og nu skal de allerede derop igen. Sidst stillede Herning med kun syv markspillere og en keeper, mod et Blackhawks hold på næsten tre kæder. Gæsterne bed fra sig, helt frem til anden periode, mod et mærket hjemmehold. Denne gang er Frederikshavner spillerne nok mere friske, da de ikke har spillet kamp dagen i forvejen, så mon ikke at Herning’s træner Kaj Jensen, skal nok have en noget bredere trup med denne gang, hvis de skal have en chance mod et stærkt Blackhawks hold.

Øst.

Weekendens første kamp, er en kamp om hvem der skal ende som etter i øst. Hvidovre har bibeholdt en intakt trup fra sidste sæson, med nogle enormt stærke profiler, og upcoming spillere. Holdet har også fået tilknyttet en mental coach, som skal hjælpe dem, men har ikke fundet en cheftræner endnu. Copenhagen har mistet Klara Fjorder, samt den rutinerede Sandie Bagge, men samtidig fået nogle nye spilere, og så står Michael Dahl stadig i spidsen for dette stærke hold, assisteret af Jonas Kaarsgaard. Det bliver et brag af en kamp, som er helt åben.

Lørdagens anden kamp i øst, er også helt åben. Hafnia er godt kørende, og gået videre til kvartfinalen i pokalturneringen, men kan de åbne et kompakt Vallensbæk hold, som kæmper fra start til slut. Dette bliver også et brag af en kamp, som kan gå begge veje.

Sydsjælland og Greve plejer at have nogle utrolig tætte opgør.
Sydsjælland er et fysisk stærkt hold, som har en dygtig keeper Sabrina Haugsted på mål. Greve har også en stærk trup, med både dygtige keepere og angribere, så denne kamp er også en af de helt åbne.

Jægerspris og Benløse er begge to hold som har helt unge spillere med i truppen. Begge hold er godt kørende, for eksempel så tabte Jægerspris knebent til Hvidovre. Benløse har også spiller nogle utrolig tætte kampe mod stærke modstandere, så igen en af de kampe som kan gå begge veje.

Weekendens sidste kamp, burde være overkommelig at vinde for Rødovre. Modstanderne er Helsingør, som lige har været i kløerne hos Copenhagen, og de havde det som forventet meget svært. Rødovre har denne gang helt friske ben, så mon ikke de hiver en sikker sejr hjem.

Vest.
Lørdag d. 5/10.
Fr. Blackhawks – Herning Pirates.

Øst.
Lørdag d. 5/10.
Copenhagen – Hvidovre.
Hafnia – Vallensbæk.
Søndag d. 6/10.
Sydsjælland – Greve.
Jægerspris – Benløse.
Rødovre – Helsingør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.