Hvidovre – Århus 5-3

Leave a comment

22/10/2017 by Steen Houman

Rundens mest spændende ligakamp fandt sted i Avedøre, hvor hjemmeholdet vandt 5-3, og dermed har lagt betragtelig afstand til nedrykningspladserne, spørgsmålet er om Hvidovre ikke med solid indsats i starten, slet ikke skal inddrages i snakken om nedrykning mere.

Gæsterne fra Århus fortsatte deres gode takter, og de var ikke langt fra at tage point i kampen, for da den står og vipper, hvem ved hvad der kunne være sket.

hjemmeholdets Rasmus Madsen fortsatte sine gode sæsonstart og efter 11 min af kampen bragte han Hvidovre foran 1-0, kampens eneste udvisning blev dyr, for nok Århus blev kun lige fuldtallig igen, inden Rasmus Madsen 1 sek efter power play sluttede, øgede til 2-0.

Så stod den på stillingskrig, for næste scoring ville betyde enten 3-0 eller 2-1, og 30 min skulle der gå inden det blev Århus anfører Nicklas Perto der viste sin målfarlighed og fik det vigtige reduceringsmål til 2-1 i tiden 45.28.

Så kom 2 gode min for hjemmeholdet og på 2 assister af Mathias Thorsen øgede Hvidovre til 4-1 med 10 min igen, og så var det opad bakke for Århus.

En timeout bragte gæsterne med og på 20 sekunder fik to assister fra dygtige Vinoth Sivapalan pludselig skabt liv i kampen, for stillingen var nu 4-3 og tiden på uret sagde 56.36.

Så var der dømt intens afslutning, og Hvidovre tog deres timeout med det samme.

Århus ville gerne og havde de fået udlignet til 4-4, hvem ved hvad der så var sket?

Men Hvidovre holdt fast og klubmanden Patrick Nielsen bragte forløsningen for hjemmeholdet med scoringen til 5-3 med 1.23 tilbage af kampen

Lars Skytte, Århus
Det er aldrig sjovt at gå pointløs fra en kamp når man føler man er godt med. Spillemæssigt er det klart den kamp, hvor vi har været mest på bolden og hvor vi har skabt flest chancer. Det går fremad, men vi har desværre ikke de samme skudtrusler udefra, som vores modstandere, hvilket gør det svært. Derudover tager Kasper Eriksen godt fra inde i målet.

Søren Jønsson, Hvidovre

Hvidovre – Århus 5-3
Hvidovre
Rasmus Madsen 2+1, Mathias Thorsen 0+3, Patrick Nielsen 1+1, Anders Grønborg 1+0, Lucas Orlygsson 1+0
Århus
Niklas Perto 2+0, Vinoth Sivapalan 0+2, Daniel Bendixen 1+0, Eduards Sture 0+1

cropped-cropped-cropped-floorball171.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogstats

  • 764,977 hits

Oversigt

%d bloggers like this: