Benløse – Skanderborg 18-1

Det var ikke ligaen værdig, for Skanderborg stillede med blot 6 markspillere til dagens kamp!

Ligaen i dag, der går det ikke at stille op med 6 markspillere, så kan ingen vinde, ej heller top mod bund, såfremt at bunden holder en ok kondition.

Skandale Skanderborg eller?

For klubben havde faktisk gjort deres for at få flyttet kampen, men svaret var nej fra forbundet!

Udfordringen for Skanderborg var arbejde, studie og rejser og med en del selvstændige i truppen, så blev de bare ramt, og der kommer en kamp mere, hvor Skanderborg igen må stille en decimeret trup.

Det er øv for ligaen, med et sådan resultat, men konklusionen er at, så er floorball ikke større, selvfølgelig skal ligaen blive bedre, men ligaen har et ok niveau, så det går ikke at hive Fedtmule med til kampe, og Skanderborg skal roses for på forbavsende kort tid, at have etaleret et ligahold og de er igang med at få spillere i gang via ungdommen.

Men klubben er ikke som andre, og kan ikke hive andre op.

Så et kampreferat, ja der er ikke meget at sige, skanderborg kæmpede og løb, men der er intet at gøre med 6 mand, Philip Olsen lavede det ene mål, mens Benløse

Jens Hagbarth, Benløse

Mathias Nordmann, Skanderborg:
For os var det en svær kamp, vi havde mange afbud grundet arbejde, rejse samt studie. Det betød, vi tog 7 mand afsted inklusiv målmand. Vi testede et lidt anderledes forsvarssystem, som i perioder fungerede rigtig godt, men grundet de få mand, mistede vi vores markeringer. Det blev værre jo længere vi kom ind i kampen. Benløse spillede en god kamp med et højt tempo på deres tre kæder. Det kunne vores 6 mand ikke følge med i.

Benløse – Skanderborg 18-1 (4-1, 6-0, 8-0)
Benløse
Jesper Roland 2+3, Mathias Glass 2+3, Peter Pfneiszli 3+1, Mathias de Fries 3+1, Mikkel Christensen 2+1, Nicholas MacCabe 2+1,  Rasmus Poulsen 2+0, Mark Bek 1+1, Milan Adam 1+1, Benjamin Sørensen 0+1,  Kasper Dajl 0+1, Frederik Pil 0+1, Anders Christensen 0-1
Skanderborg
Philip Olsen 1+0, Jesse Fortunato 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.