Københavnsk kvindedominans i første kvartfinale kamp mod Herning Pirates!

imageJesper Schou, træner Copenhagen FC, ord på kamp.

Herning Pirates Vs Copenhagen FC 2-14 ( 1-6,1-5, 0-3)

De Københavnske piger tog søndag til midtjylland, hvor et optimistisk og spillelystent Herninghold stod klar. Vi var ikke helt klar over hvad der ventede os, og det kom da også som en positiv overraskelse, at det var en trup der var klar til at spille floorball.

På intet tidspunkt gravede Herning pigerne sig ned og kæmpede ufortrødent samtlige 60 minutter, og det på trods af vi nok må konstatere, at det var lidt feje hold.

1. Periode

Var ikke en overdreven god præstation set med sort/hvide briller. Cadeau til Herning for at komme som skudt ud af starthullerne.

Line Lauridsen skulle dog kun bruge 24 sekunder i sin comeback kamp, før hun på sit klassiske, jeg klistrer til stolpen move, fik banket kuglen det sidste ind!
Tanja Ming, Sofia og Simone, af et par omgange, fik yderligere sat sig selv på protokollen foruden en enkelt Herning scoring, hvilket reelt punkterede kampen med en 6-1 føring til gæsterne.

2 periode

Tempoet havde ikke være prangende i første periode, men der var fortsat god plads til, at alle 3 kæder kunne komme fremad på banen.
Simone fortsatte sit goalshow og fik sat sin pind nummer 3 og 4 ind bag en hårdt kæmpende Herning keeper.

Hårdt kæmpende var også Herning spillerne og der blev gået til stålet, til glæde for spillet og som nødvendiggjorde en langt hurtigere omgang med bolden for at undgå tacklingerne. Det løste Copenhagen Ladies ganske godt. Dani, Signe og Sandie var skarprettere på periodens sidste scoringer, hvor Herning endnu engang fik sneget sig til fadet med en reducering.

3 periode

Foran 11-2 før 3. periode og der blev naturligvis skabt fornyet fokus på de aftaler der skal sidde i skabet, hvis man skal nå forbi semifinalerne i år. Man skal selvfølgelig spille en kvartfinale-serie færdig inden fokus rettes mod næste runde, men med den store afstand i cifrene, blev det alligevel naturligt, at ruste holdet bedst muligt til når et Århus hold eventuelt står klar i en semifinaleserie, der vil se helt anderledes ud.
Sofia, Tanja og kaptajn Jensen lukkede ballet, mens Mille kom ind og holdt nullet. Betydningen af to så dygtige keepere, kan blive afgørende når det spidser til.
Positivt var det også med hele 8 forskellige målscorere på dagen!

14-2 sluttede det i første opgør og damerne står nu med muligheden for på lørdag, at spille sig i semifinalen og samtidigt indløse billet til Superfinalen i Randers. En mulighed som i øvrigt betyder at Copenhagen på dagen d. 16 april, som eneste klub vil være repræsenteret på både dame og herresiden i kampen om en eller anden form for karat.

Vi glæder os til at se Herning lørdag i stærk Arena. Inden da byder ugen på træningskamp og træningspas.

W.O.M:
Utrættelige Tøffe! Spillede Back i A kæden, Center i C kæden, samt Power og Box! Hendes evner rækker vidt!

POINT:
Simone 4+0
Line L 1+3
Signe Hein 1+2
Tanja Ming 2+0
Sofia 2+0
Sandie 1+1
Dani 1+0
Jensen 1+0
Tanja Mørup 0+1
Tine Sand 0+1
Vicki 0+1
Mette Æ 0+1

Tak til Jesper og holdet, hep hep heep!! 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.