Rodet sejr til damerne i 1. kvartfinale – Kampreferat fra AaB i kamp mod Vanløse FC

12516209_10153230604156330_1557772554_n.jpgResultat 2-6 (0-1, 2-2, 0-3)

Mandag aften havde alle mand meldt sig klar til kamp, men allerede om torsdagen var der røget 3 spillere fra grundet sygdom, skade og job. Det var derfor et afbudsramt AaB-hold, som drog til Øen for at spille deres 1. kvartfinale i slutspillet, hvor Vanløse ventede. Det er første gang, at disse to hold mødes, og det var et spændt AaB-hold, som glædede sig til endelig at møde et nyt hold.

Og et frisk pust, det var det.. Vanløse stillede op med et sultent og optimistisk spillehumør, der var klar til at byde AaB’erne op til dans. Det var ikke et hold, som på noget tidspunkt gav op eller pakkede sig ned, og de kæmpede på i alle 60 minutter. Der skal også lyde en stor ros til de to Vanløse-keepere, som diskede op med flere store redninger, og var en stor del af, at Vanløse holdte sig til fadet hele kampen.

Kampen var dog ikke nogen flot præstation, som ville gå over i historiebøgerne, set med AaB øjne. Holdet spiller langt under niveau det meste af kampen, og det er som om, at de ikke har fået hovedet og benene med ud af bussen, da de ankom. Der blev brændt friløbere, hvor der blev skudt helt forbi mål, og det var et lidt frustreret AaB hold, som ikke rigtig kunne få noget til at fungere. Det var kun i små glimt, AaB’erne fik vist, hvorfor de er et tophold i Vest. Når AaB’erne fik sat tempo, og fik spillet til at rulle, kunne Vanløse ikke følge med. Også da Vanløse fik power play, var det AaB’erne, som styrede spillet. Disse små ting var nok til at hive sejren hjem til sidst..

Kampen endte 6-2, og damerne står nu med muligheden for, at spille sig i semifinalen og samtidigt indløse billet til Superfinalen i Randers den 16. april. Returkampen mod Vanløse spilles på lørdag kl. 15.00 i AaB-hallen, så kom ud og støt damerne videre i kampen om guldet.

MVP: Line Blaabjerg – Line har spillet blot få uger på holdet, og spillede så sin første kamp i lørdags. Hun går friskt og åbent til opgaven, som også resulterede i to fine mål i hendes debut kamp.

Point: Line Blaabjerg 2+0, Maria Andersen 1+1, Carina Vestergaard 1+1, Stinne Jørgensen 1+1 og Marie Louise G. Kristensen 1+0.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.