Hvidovre Attack om kampen mod Frederikshavn

Leave a comment

13/03/2016 by Kristine Hamann

imageLørdag morgen skulle Hvidovre Attacks 1. damer til Frederikshavn for at spille den første kamp i kvartfinaleserien mod Blackhawks. Foran dem lå en svær men ikke umulig opgave. Man kunne tydeligt mærke på pigerne, at alle var klar på den opgave, der ventede. Der var nevøsitet og spænding helt ind til benet.

1 Periode
Hvidovre starter med at komme foran efter ca. 5 min. på et flot mål af Agata Plechan, som var flyvende i dagens kamp. Hvidovre fik blod på tanden og fortsatte de gode takter. Som perioden forløber sidder Hvidovre mest på spillet, og det er ikke mange chancer Frederikshavn har. Og dem de har, tager Sanne Hof i målet sig af. Emma Vistisen får scoret i powerplay halvvejs i perioden, flot mål. Til slut i perioden får Hvidovre 2 min, og perioden slutter i undertal.

2 Periode
Undertallet holdes i starten af 2 periode. Frederikshavn begyndte at presse mere på, og man kunne tydeligt mærke, at de jagtede mål. Det kom også, og de reducerer til 1-2 på et fumlemål. Derefter er det den farlige angrebskæde Marie, Emma og Agata der er på spil igen, og Marie Krabbe får scoret sit mål nummer 30 i denne sæson. Stillingen er nu 1-3. Frederikshavn får trykket endnu mere på og får reduceret på et flot mål. 2. periode ender 2-3.

3 Periode
Hvidovre pigerne havde nerverne ude på tøjet, og vidste det ville blive en svær 3. periode. Det er også Frederikshavn, der kommer bedst ud til 3. periode og får udlignet til 3-3. Kampen bølger frem og tilbage, og træner Carsten Sørensen vælger at toppe kæderne.

Med ca. 4 min igen kaster Hof bolden ud til Agata som får en friløber. Kæmpe slag på stav, og straffeslag. Det var ikke til at holde ud. Alle var nervøse. Agata tager selv, og scorer. Hvidovre pigerne er helt vilde, men ved også de sidste minutter bliver nervepirrende. Stillingen holder heldigvis til slutfløjt, og Hvidovre har vundet deres første slutspils kamp nogensinde.
Sejren blev hevet i land på en gedigen holdindsats, krydret med et par ekstraordinære personlige indsatser, da det brændte allermest på.
Lørdag venter endnu et opgør. Det bliver en svær kamp, og pigerne skal have samme niveau, hvis ikke højere for at komme i semifinalen. 2. kvartfinale i serien spilles kl. 15 i AIC. Ender kampen med en sejr til Blackhawks, spilles tredje og afgørende på søndag kl. 11.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 707,719 hits
%d bloggers like this: