Kvartfinale kamp-referat fra Åfk af gårdsdagens kamp mod Herlev FC

12823102_10153225620381330_255261318_o-1

Sejr i første kvartfinale mod Herlev. 

Turen gik mod Sjælland for første kvartfinale hvor modstanderen var Herlev.

Vi havde set frem til kampen, hvor vi endelig skulle møde nogle nye modstandere!

1. Periode startede ud med et meget pakket Herlev-hold, og først efter 8 minutter blev det første mål sat ind af Jasmin Damm. To minutter senere smider Anne VP en god bold ind fra backpositionen – lige i chokoladehøjden på Carina Kaarsberg. Resten af perioden fortsætter med godt pasningsspil og flere mål. Perioden ender 0-4.

2. Periode starter ligeledes med at det første mål bliver scoret efter 8 minutter. Cecilia Di Nardo sætter en flot bold ind, og Kristine Sørensen følger op med endnu et mål. I tiden 15.30 scorer Gis (Marie-Louise) karrierens mål: som starter med et godt udspil fra Maria Steenfeldt Vesterris, hen til Anne Sofie Thaarup, og til sidst til Gis, som sætter den lækkert i krydset! Perioden ender med en vellykket frislagskombination, hvor Di Nardo placerer den i nettet. Perioden ender 0-5.

3. periode starter ud med et power-play til os, og vi formår ikke rigtigt at udnytte det. Herlev bliver fuldtallige, og først her sættes et mål af Natascha Phil, med en tværpasning fra Jasmin Damm. Blot 2 minutter efter følger Phil op med endnu et flot mål. I tiden 6.50 kommer Liena Krastina på måltavlen, og slutter kampen af med endnu en scoring – en sikker assist fra Fie Carlsson! Perioden ender 0-4, og kampen ender således 0-13. En vigtig ting at nævne, er vores målmænds arbejde. Christina Karup Kindt og Yessika Buchhave deler kampen og holder 0’et! Derudover får Fie Carlsson annulleret 2 mål for slag og høj stav – ærgerligt, eftersom hendes arbejde foran mål er superb.

WOM: Liena Krastina

Points

Di Nardo: 4+2

Natascha Phil: 2+4

Jasmin Damm: 2+4

Liena Krastina: 2+0

Gis: 1+1

Kristine Sørensen: 1+0

Anne VP: 1+0

Anne Sofie Thaarup: 0+1

Fie Carlsson: 0+1

Tak til Åfk for ord, SÅ godt at modtage fra jer her til morgen!

DEJLIGT  at se jer spille igår! Lækre pasninger, tempo (trods et defensivt Herlev spil) og suværene Dino mål! 🙂

Jeg håber at kunne bringe lidt flere ord fra trænere og holdene som kampene bliver afviklet.

Det er jo ikke gået min næse forbi at Hvidovre vandt 3-4 mod Frederikshavn, den kamp kunne jeg godt have tænkt mig at have set!

Så var der Vanløse Kampen der blev 2-6 til Aab. Mod et noget overraskende spillende AaB hold. Jeg havde godt nok regnet med at se et skarpt hold starte ud i Vanløse, efter slutresultatet i grundspillet, men det var lidt noget andet jeg så?! Manglede de ikke en del profiler?

Jeg håber virkelig de havde undervurderet kampen og kommer stærkt tilbage, for ellers tror jeg ÅfK får en walk in the park finale, hvis det skulle ende der. Men nok om mine antagelser 😉 håber på ord fra aktørerne senere..

God kamp-søndag derude, jeg vil smutte til Herning og krydser voldsomt fingre, for senere! 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.