Status på ligaen, Benløse

Før sæsonen tippede jeg Benløse til at slutte mellem nr.3-6. Et lidt fesent gæt måske, men Benløse så jeg ikke som værende et hold med helt fremme, men mere som et midterhold der kan drille.

Nu ligger Benløse nummer 2, skarpt og godt trænerhåndværk af Jens Hagbarth.

I min optakt skrev jeg bla.

Sidste sæson lykkedes ikke helt for Benløse efter den flotte finaleplads, men i år ser det meget fornuftigt ud. Holdet er stort set intakt, to U19 landsholdsspillere er kommet til, de har lavet rigtig mange point på B-VM U19 niveau, men kan de også levere varen i den danske liga!

Med et hold der er blevet et år ældre, end Jacob Bøge der er fit igen efter at have været ude det meste af tiden før jul, så har Benløse noget at have deres ambitioner i.

Defensivt er det måske Benløse er lidt udfordret, men foran dygtige Davis de Fries i kassen, skal backerne holde niveau.
Niklas Elfving er stabil men Rasmus Poulsen skal løfte sit niveau fra sidste sæson, potentialet er der. Så er der en god blanding af talent og erfarne spillere, men er de gode nok, når det gælder kampene mod topholdene.

Benløse kan gå langt, men det kræver at det hele spiller, de kan sagtens være med mod de bedste, men Benløse havde udfordringer med at score og skabe chancer sidste sæson. Det skal løses bedre i denne sæson, for ellers kan de glemme alt om en DM semifinale.

Benløse har gjort alle forestillinger til skamme. Højt niveau og de har slået topholdet Brønderslev. Tilgangen af den ungarske duo Milan Adam og Peter Pfneiszli, de to herrer har givet Benløse det løft der skulle til.

Mathias de Fries er tilbage og begyndt at lave point efter han er kommet retur og komme Jacob Bøge i gang, så ser det offensivt meget spændende ud.

Men jeg må indrømme et par spillede har vist niveau, ros herfra til Jesper Roland og Frederik Stiggaard der har spillet med stor autoritet og ro.

På backpladserne, der har Rasmus Poulsen løftet spillet og Daniel MacCabe har taget skridtet op til at være en af Danmarks bedste backer.

Benløse kan gå langt, de bliver spændende at følge

Peter Pfneiszli Forward 8 9 17
Milan Adam Forward 10 6 16
Jesper Roland Forward 4 7 11
Frederik Stigaard Forward 7 3 10
Martin Willén Forward 5 5 10
Daniel Maccabe Back 4 6 10
Mathias Glass Forward 9 9
Mathias de Fries Forward 6 2 8
Rasmus Poulsen Back 2 6 8
Niklas Elfving Back 1 3 4
Anders Christensen Back 2 2
Joachim Søhof Forward 2 2
Jacob Bøge Forward 1 1 2
Frederik Pil Forward 1 1 2
Nicholas Maccabe Back 2 2
Emil Brixager keeper 1 1
Andreas Bilenberg Back 1 1

floorball117

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.